header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Nieuws afbeelding 12-2-2024

Trainer-coach Ivar Jager stopt na dit seizoen bij Dames 1, de huidige nummer 7 van de promotieklasse. Hij heeft 4 jaar lang met veel toewijding aan het roer gestaan van dit talentvolle team, met als hoogtepunt de play-off wedstrijden tegen de Dames van Bloemendaal in seizoen 23-24. Na een zinderend slot van de PK competitie, waarin HIC uiteindelijk 3e werd achter de onbetwiste kampioen Oranje-Rood en de nummer 2 Huizen, bleek Bloemendaal net een maatje te groot.

We zijn Ivar erg dankbaar voor wat hij de afgelopen vier jaar voor HIC heeft betekend. In een moeilijke periode, vooral gedurende de Corona-pandemie, wist hij met fris en verzorgd hockey ons eerste Damesteam aan de top van de promotieklasse te houden. We begrijpen zijn keuze en hopen dat hij een mooie nieuwe uitdaging vindt en wensen hem daarbij alle succes.

Het is nog niet bekend wie Jager zal opvolgen als trainer-coach van Dames 1. Zowel het team als de club kijken met veel vertrouwen naar de toekomst. De zoektocht naar een nieuwe ambitieuze coach start komende tijd.

(foto: Hockeyfoto)

Reacties


Willem Overmars

12-2-2024 @ 22:03:04 |Ik hoop dat ze net zo goed blijven met de nie

Willem Overmars

12-2-2024 @ 22:03:16 |Uwe coach

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren