header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Champagne om sportieve presentaties te vieren of voor de aankomende feestdagen?

Nieuws afbeelding 11-12-2023 Speciaal voor HIC leden een uniek aanbod om met een mooie korting L2 Champagne te kopen en daarmee ook onze club te steunen.
L2 Champagne is een kleinschalig duurzaam ecologisch geproduceerde champagne. L2 is in 2012 opgericht door Gandert Pelger (begonnen bij HIC Heren 1 in 2006 en nu spelend voor Heren 30-1) en wordt in verschillende restaurants geschonken, zoals De Belhamel en Brasserie Keyzer. Zie ook de hoge in waarderingen in de Grote Hamersma

De actie werkt als volgt op de website: L2champagne.nl
  1. Maak een keuze uit een doos L2 Brut of L2 Extra Brut
  2. Gebruik de volgende code bij het afrekenen voor 15% korting: L2-HIC
  3. Per aangekochte doos L2 Champagne gaat € 30 naar HIC
  4. Gratis thuisbezorgd
  5. Directe levering zolang op voorraad, wees er snel bij!
L2 Champagne
Ontworpen in hartje Amsterdam en vakkundig geproduceerd in de schilderachtige wijngaarden van de Champagne, Passy-Grigny, Vallée de la Marne. L2 Champagne staat voor de ultieme samensmelting van elegantie en ongeĆ«venaarde kwaliteit. Met L2 heb je feestelijke verwennerij gevonden, want we omarmen het ethos van kleinschalig vakmanschap, toegewijd aan het koesteren van het terroir en waarop elke druif met de hand wordt geplukt. Het resultaat is een zorgvuldig uitgebalanceerde smaak en toegankelijke bubbel.
Onze toewijding aan duurzame en ecologische productie zorgt ervoor dat je de kurk met een zuiver geweten kunt laten knallen, wetende dat je een kleine maar belangrijke bijdrage levert aan het behoud van onze kostbare aarde. 

Happy New Year!