header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Tophockey

Dames 1 wint, Heren 1 verliest

8-10-2007
De dames van HIC moesten afgelopen zondag af reizen naar hockeyclub Zwolle. Met een serie van drie gewonnen wedstrijden op rij was het belangrijk dat het team van coach Anthony Potter ook hier de drie punten zou halen zodat zij aansluiting behouden met MOP en de playoffs plaatsen. Het werd een lastige wedstrijd en met het kleinst mogelijke verschil werd er een overwinning uit het vuur gesleept. Mariet van Veen endaal scoorde voor de rust de winnende en enige treffer van de wedstrijd, 0-1 in het voordeel van HIC was de eindstand.
De heren van HIC speelden een wedstrijd in het Amsterdamse Bos tegen Hurley. Het werd een spectaculaire wedstrijd met goed hockey en veel doelpunten maar waar Hurley uiteindelijk toch als winnaar van het veld stapte. Tot 3-2 ging de wedstrijd gelijk op en was het vooral de corner van Hurley die het verschil maakte. In de laatste tien minuten liep Hurley echter ver uit en dit resulteerde in een 6-2 overwinning voor Hurley. De doelpunten van HIC werden gemaakt door Joris Eshuis en Louis Swart. Het team van coach Richard de Snaijer heeft nu de meeste sterke teams in de poule gehad en kan de komende weken omhoog gaan kijken op de ranglijst.