header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

In Memoriam Jan van Seumeren

Nieuws afbeelding 23-12-2022

Jan van Seumeren was de personificatie van alles wat mooi is aan onze vereniging. Creatief, betrokken en bevlogen. Hij was de man die er altijd was, in het weekend of doordeweeks.

Jan van Seumeren was de personificatie van alles wat mooi is aan onze vereniging. Creatief, betrokken en bevlogen. Hij was de man die er altijd was, in het weekend of doordeweeks.
60 Jaar geleden meldde Jan zich met een compleet elftal aan bij HIC. Jan werd direct hoofdredacteur van het wekelijkse clubblad HIC-NIEUWS. Jan was ook actief als trainer van de jeugd en senioren en als bestuurslid junioren. De Snoopy tegeltjes die in het clubhuis hangen komen van zijn creatieve hand en uit die tijd. Het was dan ook een groot plezier voor iedereen om deze tegeltjes tijdens het 75-jarige lustrum afgelopen zomer weer in een actuele editie te zien.

Tijdens de renovatie van het complex in 2010 was Jan van Seumeren als huismeester voortdurend aanwezig om bevlogen de vorderingen te volgen en zo nodig bij te sturen. Bij de aanleg van diverse velden en bij de bouw van het clubhuis heeft zijn betrokkenheid veel toegevoegd. De uitstraling van het HIC huis ging hem aan het hart. Niet voor niets draagt het pleintje aan de voorzijde van ons clubhuis dan ook zijn naam.

Hij speelde bij HIC een belangrijke rol om ons complex voortdurend te verbeteren. Samen met de fantastische groep G-mensen, van "Ons Tweede Thuis”, was hij altijd druk in de weer om het HIC- terrein toonbaar te houden zoals na wilde TD´s op de zondag. Ook kwam je Jan tegen op zaterdag als supporter bij zijn kleinkinderen, Jin en Novi, en op zondag langs de lijn bij dochter Monique bij Veteranen A. Daarvoor was hij ook altijd op de dinsdagmiddag aanwezig, om als arbiter de dinsdag-veteranen, waar zijn vrouw Nel jarenlang speelde, te begeleiden.

Met het overlijden van Jan herdenken wij een HIC-man in hart en nieren. Als bestuur koesteren we de diverse dierbare herinneringen aan Jan en de grote rol die Jan heeft gespeeld voor zoveel van onze leden in de historie van onze club.

Wij wensen zijn vrouw Nel, kinderen Robert en Monique en alle kleinkinderen heel veel sterkte.

Jeroen Derkx, voorzitter hockeyvereniging HIC

Lees hier het interview met Jan uit 2012 - HIC (hichockey.nl)


 

 Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws