header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Lustrum HIC - programma

Nieuws afbeelding 21-3-2022

HIC bestaat dit seizoen 75 jaar! Reden dus voor een feest voor alle (oud) HICers, vrienden en haar vrijwilligers!


Ons 15e lustrum wordt gevierd van 3 tot en met 5 juni 2022, het Pinksterweekend! 


Als lustrumcommissie zijn we hard bezig om er een mooi programma van te maken met activiteiten voor elke leeftijdscategorie, een gezellig horecaplein en memorabele lustrum artikelen. De komende periode worden jullie op de hoogte gehouden via de site en social media. 


Het programma ziet er als volgt uit:


Vrijdag 3 juni - HIC Festival

Een gezellige openingsborrel voor re√ľnisten, vrienden, vrijwilligers, (oud) bestuursleden en partners waarbij wij jullie in samenwerking met horeca-parels uit de omgeving heerlijke gerechten voorschotelen en waar er behalve geborreld ook gefeest kan worden op de tunes van Buckwheat
Zaterdag 4 juni -  Jeugd

Zaterdag zal in het teken staan van de jeugd. Immers de jeugd heeft de toekomst. In de ochtend zal er een hockeyclinic voor de jongste jeugd plaatsvinden die afgesloten wordt met een lunch. In de middag zal een toernooi gespeeld worden waarbij de oudere jeugdleden onderling zelf teams maken van 4-tallen die bij elkaar gevoegd worden tot 8-tallen. Het toernooi wordt afgesloten met een TD en BBQ.Zondag 5 juni- Senioren en TD

Zondag is het traditiegetrouw het podium van de senioren. Op deze dag gaan we een laagdrempelig seniorentoernooi houden voor alle senioren leeftijden en klasse, zowel voor (jong) senioren als veteranen en trimmers.

Aansluitend zal er een groots opgezet eindfeest worden opgezet in de vorm van een TDHelp jij mee?

Naast het lustrumweekend gaan we door het hele jaar heen ook losse events organiseren en nieuwe items ontwikkelen. Ook voor de verdere invulling van het lustrum weekend is jouw hulp nodig! Help jij mee? Mail naar [email protected], elke hulp is welkom en vele handen maken licht werk.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws