header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Oproep ouders - Nieuwe Mavo in Amstelveen!

Nieuws afbeelding 13-9-2021

Zes  onderwijsprofessionals en ouders in Amstelveen willen een kleinschalige mavo genaamd Heros oprichten. Heros staat voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling, leren voor het leven en bewegen. Om de mavo op te richten heeft Heros 300 handtekeningen nodig van ouders met kinderen die op 1 november tussen 10 en 12 jaar zijn en afkomstig zijn uit Amstelveen en 15 km rondom dus ook Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Aalsmeer, Diemen etc. 

Voor elke handtekening die in de week van 13 september tm 20 september binnenkomt, sponsort Heros HIC met 1 euro. Want Heros gelooft in bewegen!

Als ouder help je dus niet alleen de kinderen van Amstelveen en omstreken aan een nieuwe school maar helpt ook HIC. Je kan dit initiatief ondersteunen door zelf een digitale handtekening te zetten maar ook door dit bericht te delen met vrienden of in de klassenapps van school. Elke handtekening die in de week van 13 tm 20 sept gezet wordt, is er eentje voor HIC!  

Een handtekening geeft geen verplichtingen en is ongeacht het schooladvies. Het zetten van een handtekening geeft alleen aan dat je het initiatief sympathiek vindt en graag wil ondersteunen.

Je kunt je handtekening zetten via:
https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/52.

Aangezien dit een initiatief is dat loopt via het ministerie van Onderwijs, word je doorverwezen naar een officiƫle overheidspagina.


Meer info: www.herosmavo.nl

Ook te volgen op facebook via heros mavo

Link voor handtekening:

https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/52

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws