header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC - altijd in ontwikkeling.

11-4-2021
Wat is er weer veel aan de hand bij HIC! Naast het lekker buiten sporten voor de meeste leden zijn wij continu bezig om ons huis en complex te moderniseren of te verduurzamen, daarnaast gaan de normale klussen ook gewoon door.


Zo zijn wij flink bezig geweest om het HIC terrein nog meer duurzamer in te richten. De oude, niet praktische en energie verslindende gas verlichting heeft plaats gemaakt voor hypermoderne LED verlichting. Naast het gemak van het activeren van het gehele systeem is het ook nog eens een grote besparing op energie waardoor HIC zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij. Mede dank aan Douwe Pijpers die dit project vanuit de club mede mogelijk heeft gemaakt. Een mooi sfeer impressie in de video!


Ook heeft Myrthe samen met Amsec Beveiliging de beveiliging in ons huis volledig aangepakt. Door de professionele aanpak van Amsec Beveiligingen is ons huis nu weer extra goed ingericht voor insluipers en vandalen, dit was ook hard nodig! Dank Amsec!


Tot slot zijn er weer flink wat klussen gedaan op en rond het terrein. Het HIC Klus team heeft deze keer het groen aangepakt waardoor het weer veilig sporten is. Heb jij ook af en toe zin om een klus voor HIC op te pakken? Er is altijd wat te doen namelijk! Heggen snoeien, beetje verven, meubilair maken of reclame doeken recht hangen. Elk uurtje is zeer welkom, en het is nog gezellig ook. Neem snel contact op met [email protected]
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws