header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Senioren mogen weer!

Nieuws afbeelding 29-3-2021
Sinds kort mogen senioren tot 27 jaar weer in team verband hockeyen, ook wij van de TCS waren erg positief verrast door dit mooie nieuws. We waren op dat moment druk bezig de 2-tal trainingen (inmiddels 4-tal) op te zetten, dus voor het eerst in maanden kon de TCS weer echt wat gaan doen en moesten de taken weer goed verdeeld worden.

De jongere teams/spelers trainen weer lekker op een doordeweekse avond en in het weekend worden veel interne oefenpotten georganiseerd. Niet alleen tussen senioren teams onderling, maar ook juist tegen jeugd teams van HIC. 

Van de groep die helaas nog even moest wachten zijn er velen die de weg hebben gevonden naar de 4-tal trainingen. De trainingen worden als lekker en uitdagend ervaren en het "we mogen weer iets gevoel” geeft veel positieve energie. Mocht je nog niet meegedaan hebben op de zondag: kom een keer meedoen, je zult er geen spijt (hooguit spierpijn) van krijgen en het is sowieso reuze gezellig. Wil je meer weten? [email protected] en zou je het leuk vinden om een vriend of vriendin mee te nemen, gewoon doen we hebben altijd plek voor een proeftraining (stem wel eerst even met ons af).

Ook onze trim groep is super actief uit de startblokken gegaan, op zowel zaterdag en zondag! Met een lekkere groep trainen om in shape te blijven, ook dit jaar heeft Leon weer voor flink wat kwalitatieve trainers gezorgd dus voor zowel beginners als ervaren hockeyers goed te doen. Wil je eens meetrainen? Dat kan, neem contact op met Leon [email protected]

Uiteraard denken we als TCS ook vooruit. Het wordt weer warmer en langer licht dus we zijn al aan het dromen over mooie zomeravond hockey (voor alle senioren) avonden met borrels bij de buitenbar en een dansende Gijs. En uiteraard is het eerste doel om iedereen weer met zijn of haar team of trainingsgroep in vorm op een hockeyveld te krijgen.

Tot op de velden!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren