header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Wijnand en Charlotte

Nieuws afbeelding 1-7-2020
Hoe gaat het met onze Penningmeesters?

Hoe gaat het met jullie?
Wijnand: Met mij gaat het goed. In de Corona tijd ben ik vooral thuis geweest. Ik werkte vanuit huis evenals mijn vrouw en onze 3 dochters deden thuis hun schoolwerk. Het was een rare tijd, maar ook wel gezellig met elkaar. Gelukkig kunnen de kinderen nu weer hockeyen en naar school.
Charlotte: Anders dan Wijnand had ik niet de uitdaging van het thuiswerken in combinatie met 3 kids. Ik woon samen met mijn vriend en kan in alle rust prima thuiswerken. Daarbij hebben wij gedurende deze ‘quarantaine’ veel kunnen klussen aan ons huis en in de tuin en heb ik veel nieuwe wielrenrondjes ontdekt. Tegelijkertijd ben ik erg blij dat er nu weer gehockeyd kan worden. Elke dinsdagavond sta ik met HIC Dames 3 op het veld en dat is toch wel weer echt een feestje!


HIC is dicht, wat betekent dit voor de penningmeesters?
Wij zijn de afgelopen maanden erg druk geweest met de financiële gevolgen die Corona voor HIC heeft. Doordat er niet werd gehockeyd, hadden we ook geen inkomen van o.a. de horeca en van evenementen maar hadden we tegelijkertijd wel kosten zoals trainers en onderhoud van de club. We hebben overal waar kon subsidies aangevraagd om hiermee nog inkomsten te realiseren. Al met al denken we financieel redelijk goed door deze rare tijd te zijn gekomen. Dit komt ook door de flexibele houding van de trainers, de vrijwilligers en de leden. Ondertussen is HIC niet meer helemaal dicht en wordt er weer lekker gehockeyd. Het is fantastisch om te zijn hoe goed iedereen zich aan de regels houdt.

 
Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?
De rest van het seizoen is eigenlijk afgelopen. Voor het komende jaar hebben we in ieder geval nog 2 mooie projecten. Voor de incasso van de contributie zijn wij in zee gegaan met Club Collect. Zij zullen vanaf het komende jaar de contributie voor ons innen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat de betaling van de contributie flexibeler is geworden voor de leden. Daarnaast zijn we bezig met Ledverlichting op alle velden. Naast het milieu aspect, besparen we hiermee ook aanzienlijk op de energie kosten.


Willen jullie nog iets kwijt?
We zijn erg blij met de leuke initiatieven (zoals een sponsorloop) vanuit de teams om een steentje bij te dragen in deze crisis. Dat laat maar eens zien wat een mooie club we hebben! Laten we er met elkaar voor zorgen dat dat ook zo blijft. We zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden of zoek je nog een leuke club om te hockeyen, meld je dan nu aan! Stuur een e-mail naar [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws