header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Vivian en Mats

Nieuws afbeelding 10-6-2020

Vivian Affourtit en Mats Prins, spelers van Dames en Heren 1

 

 

Hoe gaat het met jullie?

Vivian: Met mij gaat het goed! Ik ben druk met het afronden van mijn studie en probeer als het mogelijk is te genieten van het lekkere weer. 

 

Mats: Het gaat goed! Ik ben in februari afgestudeerd en meteen daarna gestart met werken. Doordat de competitie nu is weggevallen houd ik veel tijd over in de avond. Ik probeer het positief te benaderen en de tijd te benutten voor dingen waar je normaal gesproken minder aan toe komt zoals lezen, lekker koken of gewoon ontspannen een film kijken. Nu het weer toegestaan is, ben ik ook veel te vinden in het Vondelpark om een beetje fit te blijven of om te chillen.

 

HIC is dicht geweest, wat betekende dit voor jou?

Vivian: Gelukkig is de club al weer open en hebben we afgelopen woensdag de eerste training gehad. Ik ben blij dat ik weer met al mijn teamgenoten, uiteraard op 1,5 meter, op het veld kan staan! In de tijd dat HIC nog dicht was heb ik veel buiten gesport.

 

Mats: De afgelopen periode was natuurlijk heel onzeker. Is het seizoen nou wel klaar, of komt de KNHB nog met een plan om het af te maken? Wij hebben met het team zoveel mogelijk geprobeerd om ons voor te bereiden op het scenario dat we nog zouden spelen. We hebben elkaar gemotiveerd om fit te blijven en dat werkte goed. Uiteindelijk is het natuurlijk jammer dat het seizoen vroegtijdig voorbij is, vooral voor de jongens die besluiten te stoppen na dit seizoen. Voor hen zullen we een waardig afscheid creƫren.

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

Vivian: Zoals het er nu uitziet blijven wij tot half juni hockeyen en daarna hebben we zomerstop. Ik hoop vooral dat we volgend seizoen op tijd met de competitie kunnen starten!

 

Mats: Gelukkig is er ook een positief aspect aan een vroegtijdig einde van het seizoen. We kunnen ons nu al focussen op het volgende seizoen en ons goed voorbereiden op het bouwen van een sterke selectie. In juni gaan we een maand lang 2x per week trainen om fit te blijven en ons alvast voor te bereiden op volgend seizoen.

 

 

Wil je nog iets kwijt?

Wees lief voor elkaar!