header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Vacature bank - Senioren teams!

Nieuws afbeelding 4-6-2020
De vacature bank senioren teams is weer geopend! Ben jij op zoek naar een die ene weergaloze speler of nog beter, ben jij die weergaloze speler zowel in de 1e, 2e of 3e helft? Kijk of deel dan deze pagina.

Weet je het even niet? Mail dan met [email protected]
Wil je een oproep plaatsen met Insta/FB story en stukje op deze pagina? Mail dan met [email protected]

Team oproepen:

Heren 5

Voor komend seizoen is HIC H5 op zoek naar 2 nieuwe aanwinsten! We zijn een gemotiveerd team; training gaat altijd door bij ons. Naast het hockeyen vinden we het ook leuk om met elkaar een borrel te drinken en daarom worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. We zijn tussen eind 20 en begin 30 jaar oud.

Wil je een keer komen meetrainen? Mail dan naar [email protected]

Dames Veteranen B

Heb je een tijd niet gehockeyd maar wil je graag weer beginnen? Hebben je kinderen inmiddels op zondag hun eigen programma? Wil je in een team waar het niveau niet heel hoog is maar dat wel heel gezellig is? Meld je dan aan voor Dames B. Voor speelsters vanaf 40 jaar.

Meer informatie? Eveline Brunklaus - [email protected]

Dames 4

HIC dames 4 zoekt speelsters!
Voor komend seizoen is HIC dames 4 op zoek naar 2 fanatieke, enthousiaste en gezellige speelster(s) om ons team te versterken!
Wij zijn een gemotiveerd team en hebben altijd in de 2de klasse gespeeld. Naast inzet en sportiviteit vinden wij ook gezelligheid rondom het veld erg belangrijk. We zijn tussen de 26 en 32 jaar oud en trainen op donderdagavond van 19:00 – 20:30 u. Jaarlijks organiseren we meerdere activiteiten, zoals Sinterklaas, teamuitjes en teamweekend. Lijkt dit je wat en heb je zin om eens met ons mee te komen trainen? Wacht dan niet langer en stuur ons dan een berichtje! Dit kan naar [email protected].

Dames 3

Speelsters & keepster gezocht!

Ben jij op zoek naar een gezellig hockey team in Amsterdam, en fanatiek genoeg om in de reserve Hoofdklasse te hockeyen, meld je dan nu aan!


Stuur een berichtje met wat info over jezelf naar [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren