header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Gijs

Nieuws afbeelding 22-5-2020

Horeca manager HIC

 

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het allemaal goed. Het zijn natuurlijk rare tijden nu de er wel gehockeyd kan worden maar de horeca gesloten moet blijven. Gelukkig heb ik nu alle tijd om met Guus de hond te wandelen en is mijn huis en tuin zijn nog nooit zo netjes geweest!

 

HIC is dicht geweest, wat betekende dit voor jou?

Helaas is HIC voor wat betreft de horeca nog gesloten. Ik hoop dan ook heel erg dat de huidige openingsdatum van 1 september nog naar voren wordt geschoven. Ik ben gelukkig nog redelijk veel op HIC op allerlei klusjes de doen. Vorige week hebben we met vrijwilligers een nieuwe boekenkast in de bar ruimte gemaakt, vandaag met de heggenschaar en de kettingzaag de bosrand achter veld 2 vrij gemaakt en vrijdag worden hopelijk de douches in de doucheruimtes opnieuw betegeld. Genoeg te doen dus nog!

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

Voorlopig blijven we lekker klussen op het complex en in het clubhuis. Verder hebben we de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten en allemaal plannen uitgedacht voor als we weer aan de slag kunnen. Midzomer competitie, E&F-toernooi, vader & kinderen toernooi en een Opa en Oma middag zijn zo een greep uit allemaal leuke en gave evenementen.

 

Wil je nog iets kwijt?

Mocht je thuis zitten en een morgen of middag lekker bezig willen zijn, kom dan lekker klussen op HIC. Uiteraard met de 1 ½ meter afstand in acht nemend! Jong of oud, alleen of samen met je teamgenoten, binnen of buiten, er is voor iedereen wat te doen en het is mega gezellig!! (red: mailen met [email protected])

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws