header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Ivar Jager nieuwe coach HIC Dames 1

Nieuws afbeelding 20-5-2020

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 is Ivar Jager, voor de periode van twee jaar aangesteld als coach van HIC Dames 1. Ook in de aankomende jaren is de ambitie van de club om met attractief hockey een belangrijke rol in de Promotieklasse te spelen.

Ivar is afkomstig van het eveneens in de Promotieklasse spelende Nijmegen, waar hij in de afgelopen drie jaar assistent-trainer/coach bij Heren 1 was. Naast technisch co√∂rdinator van de jeugd, trainde hij daar tevens vanaf 2017 de topjeugd. In de periode 2013 - 2017 is hij (achtereenvolgens) coach geweest bij Heren 1 & Dames 1 van G.C.H.C. Groningen (1e Klasse) en Heren 1 van Groninger Studs (1e Klasse).   

Het bestuur van HIC en de commissie tophockey zijn verheugd met de komst van de jonge en ambitieuze coach, die naast Dames 1 van HIC, een rol gaat spelen bij de jeugdopleiding van HIC. Met zijn ervaring bij de KNHB als districtstrainer, de Rijksuniversiteit Groningen en de Groningse Topsport Talentschool, is de verwachting dat er in de toekomst nog meer talent vanuit de eigen jeugd zal doorstromen naar het eerste damesteam van HIC.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren