header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Tijmen

Nieuws afbeelding 15-5-2020

Hoe gaat het met je Tijmen Veldstra, Trainer/coach JB1

 

Hoe gaat het met je?

De corona tijden vallen voor mij gelukkig wat minder zwaar omdat ik het met school en mijn andere werk nog tamelijk druk heb. Ik heb de jongens en meiden die ik train in die tijden enorm gemist en ben heel blij dat ik ze weer kan zien en trainen.

 

 

HIC is dicht geweest, wat betekende dit voor jou?

Dit was voor mij heel vervelend. Ik haalde uit de trainingen doordeweeks en de wedstrijden op zaterdag heel veel plezier en energie, het missen daarvan was enorm wennen en aanpassen. Het was vooral heel pijnlijk dat we het ongeslagen veldseizoen van de JB1 niet konden afmaken. De band die ik met die etters heb gekregen voelde onafgemaakt. De manier hoe ze de wil en motivatie vinden om wederom beter te worden ondanks deze coronamaatregelen is iets waar zij heel trots op mogen zijn.

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

Aangezien de wedstrijden hoogstwaarschijnlijk allemaal afgelast worden wil ik iedereen voorbereiden op volgend seizoen. Sommige spelers of speelsters gaan volgend jaar naar een nieuwe leeftijdscategorie en zullen voor een grote uitdaging staan om het nieuwe niveau bij te houden. Hier hoop ik ze zoveel mogelijk mee te helpen.

 

Wil je nog iets kwijt?

Ik heb veel respect voor alle ouders die als vrijwilliger optreden om de trainingen corona-proof te houden, zij verdienen meer dan een bedankje!!

Daarnaast hoop ik dat volgend jaar de lichten aanblijven.

Reacties


Ties van Huystee

15-5-2020 @ 12:35:28 |Was ondanks Corona een lekker seizoen. Zou wel top zijn als de lichten aanblijven nu we weer trainen :)

Reageer op het nieuws