header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Evelyne

Nieuws afbeelding 5-5-2020

Hoe gaat het met je?

Gelukkig gaat het goed met me. Ik heb het geluk dat ik "gewoon” iedere dag naar mijn werk kan gaan. De kinderen zitten braaf thuis en worden flink bezig gehouden door school met veel lessen en huiswerk; het vakantie gevoel was snel weg!

Verder werken we hard om de conditie in het gezin hoog te houden door regelmatig rondjes te rennen in het Amsterdamse bos. Maar ik mis de donderdagavonden trimhockey wel. Ik heb sinds het zaal seizoen nog niet buiten getraind en ik zag er erg naar uit om hier weer mee te beginnen en om meer mensen beter te leren kennen.

 

 

HIC is dicht, wat betekent dit voor jou?

Ik vind het erg jammer dat we nu niet naar HIC kunnen gaan. We zijn met het hele gezin vorig jaar zomer in Amstelveen komen wonen. Vier van de 5 gezinsleden zijn lid geworden van HIC, helaas hebben we Tjapko niet kunnen overhalen. We begonnen onze draai te vinden bij HIC.

Ik had me ook aangemeld om het trimhockey toernooi eind juni mee te helpen organiseren. De eerste vergadering die gepland stond midden maart kon al niet doorgaan en het werd al snel duidelijk dat we het toernooi voor dit jaar op onze buik konden schrijven.

Verder mis ik de gezellige contacten op zaterdag langs het veld als de kinderen aan het spelen zijn. Het valt me op dat de sfeer bij HIC positief en gemoedelijk is en dat er veel mensen klaar staan om iedere dag weer van HIC een succes te maken.

 

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

Gelukkig is het deze week bekend geworden dat de trainingen voor de jeugd van 13-18 jaar ook opgestart gaan worden. Dat is erg goed nieuws en de complimenten voor het team dat, rekening houdend met alle Corona regels, tot een goed plan is gekomen.

En hoe leuk zou het zijn als we toch nog met de trimhockeyers het veld op mogen om een "1,5 meter-partijtje” te spelen ergens begin juli met een prachtig zonnetje en eventueel af te sluiten met een 1,5 meter BBQ.

 

 

Wil je nog iets kwijt?

Ik ben onder de indruk hoe flexibel iedereen is en hoeveel inzet en creativiteit naar boven komt. Ook ben ik me er van bewust dat ook erg veel mensen direct geraakt worden door deze pandemie, of door het verliezen van een dierbare, zelf ziek zijn geweest of een bedrijf dreigen te verliezen.

Ik hoop dat we er straks weer voor elkaar kunnen zijn en dat hockeyen bij HIC voor de nodige ontspanning en gezelligheid zal zorgen.

Reacties


Britt Bakker

5-5-2020 @ 14:48:35 |Leuk Evelyne om zo nog even van je te horen. Hopelijk tot snel bij HIC!

Reageer op het nieuws