header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

#Hoegaathet met Marit

Nieuws afbeelding 20-4-2020

Voorzitter Senioren Commissie (TCS)

 

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het goed! Deze situatie is voor iedereen heel erg wennen, dus ook voor mij. Normaal gesproken zit ik nooit stil, en nu zit ik aan huis gekluisterd. Maar gelukkig, met een beetje creativiteit, weet ik mezelf goed te vermaken; Wandelen, skeeleren, puzzelen, het huis opruimen, hardlopen, en heel veel spelletjes spelen. Voor alsnog vermaak ik mij dus goed, maar voor hoelang dat nog gaat duren vraag ik mij wel af…

 

HIC is dicht, wat betekent dit voor jou?

Normaal gesproken ben ik minimaal twee keer per week op HIC. Dat dat nu niet meer zo is, is wel even wennen. Ik mis mijn team, het samen sporten en de gezelligheid op en naast het veld. Maar daarnaast mis ik ook mijn commissie verantwoordelijkheden op de zondagen, zoals het aanspreekpunt zijn voor de teams en het organiseren van evenementen op HIC.

 

Gelukkig gaan er nog genoeg andere commissiewerkzaamheden door, waardoor ik alsnog nauw verbonden ben met de club. Wij zijn namelijk alweer druk bezig met volgend seizoen; Doorstroming van de jeugd, inventarisatie teams voor volgend seizoen, het eventueel aanvullen van teams en het opstellen van de begroting. Maar belangrijk is ook dat wij in deze tijd hét aanspreekpunt zijn voor de seniorenleden, omdat ook zij onzekerheid ervaren en veel vragen hebben.

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

Met een beetje geluk kunnen we nog het veld op dit seizoen. Aangezien een groot deel van de competitie zal wegvallen, en wij weten dat iedereen heel graag wil hockeyen, zijn wij bezig met het opzetten van een zomerprogramma voor de senioren. Wij zijn nog druk bezig met de inrichting van dit zomerprogramma, als er weer gehockeyd mag worden, maar denk hierbij aan een interne competitie, zomeravondhockey of alternatieve evenementen.

 

 

Wil je nog iets kwijt?

Met Dames 7 hebben wij een sponsorloop opgezet waarin wij in 2 weken zo veel mogelijk kilometers willen gaan hardlopen om HIC te steunen. Voor alsnog liggen wij goed op schema en zullen wij fitter zijn dan ooit! #hobbelenvoorHIC -https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekrfoNUpdMGI4GU438BqL6c8fAFyloFQ3S1HF4OVf3ZJOklA/viewform

Reacties


Myrthe Otten

20-4-2020 @ 12:39:06 |Marit is goud

Reageer op het nieuws