header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

[nieuwe rubriek] #Hoegaathet met…

Nieuws afbeelding 13-4-2020

Steven Arnold, bestuurslid Jeugd

 

Hoe gaat het met je?

Heel goed. Gelukkig is in mijn omgeving iedereen gezond. Wel wordt het zo langzamerhand wat saai. De kinderen missen het hockey enorm, ook ik vind het nog steeds heel vreemd om niet op HIC te komen.

 

HIC is dicht, wat betekent dit voor jou?

Met het bestuur brachten we eerst de gevolgen van de sluiting van HIC in kaart. Jeroen, onze voorzitter, heeft daarover een mail gestuurd. Daarnaast zijn Derk (onze Technisch Manager) en de Technisch Coördinatoren bezig met de voorbereidingen om een teamindeling voor volgend jaar te maken. Zij vragen input van de trainers en coaches. Hoewel we een flink deel van het seizoen missen, willen we toch zo eerlijk en transparant mogelijk de teams gaan indelen. 

Vanaf september zijn we bezig geweest met het opstellen van een richtlijn. In de richtlijn is het proces beschreven hoe we tot een teamindeling komen. Bij het opstellen van de richtlijn hebben we input gevraagd van coaches, trainers en de categorie coördinatoren. Op korte termijn zullen we de richtlijn bekendmaken. We gaan deze richtlijnen ook gebruiken bij de teamindeling voor volgend seizoen.

 

Wat zijn de plannen voor de rest van dit seizoen?

We hopen natuurlijk dat we op een of andere manier nog kunnen hockeyen dit seizoen. Mocht dat kunnen, dan gaan we dat zeker doen. Het moet echt frustrerend zijn voor iedereen dat we niet kunnen hockeyen. Dus als dat enigszins kan, gaan we dat organiseren. Misschien ook in de zomervakantie, voor wie dat wil. 

Ook zijn we al bezig met het benaderen van de trainers voor volgend seizoen. Derk spreekt met onze trainers, en ook met nieuwe. Zoals het er nu naar uitziet hebben we volgend jaar een mooie, enthousiaste groep trainers. Met trainers die we al kennen, en ook nieuwe trainers. Ook voor de trainers is het een frustrerende periode. Die staan te popelen om weer met de jeugd het veld op te gaan.

 

Wil je nog iets kwijt?

Ja; houd vol. We weten natuurlijk dat niet hockeyen goed is om verspreiding van het virus te voorkomen. Maar er komt een dag dat we weer gaan hockeyen. Wij (het bestuur, de jeugdcommissie en de trainers) willen ook niets liever dan dat. Wij gaan ervoor zorgen dat we straks weer met veel plezier en enthousiasme gaan beginnen.Nieuwe rubriek: Hoe gaat het met...

Zoals Steven al aangaf zien we elkaar niet meer erg vaak, daarom lanceert HIC een wekelijkse rubriek "Hoe gaat het met...".  Elke week publiceren wij een Commissie vrijwilliger, Bestuurslid of spelend Lid in deze rubriek.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws