header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

HIC D1 - Fleur en Eline verlaten HIC aan eind van seizoen

Nieuws afbeelding 19-3-2020 HIC en de coaches van Dames 1, Fleur van de Kieft en Eline Vermeulen hebben besloten dat aan het einde van het seizoen de wegen zullen scheiden. De succesvolle samenwerking stopt omdat plannen en mogelijkheden van HIC voor de komende jaren onvoldoende aansluiten bij de ambities van beide coaches.  

Onder leiding van het duo van de Kieft/Vermeulen heeft HIC Dames 1 de stap naar de promotieklasse gemaakt . In de afgelopen twee jaar hebben zij dames 1 tot een hechte en sterke formatie weten te smeden . Met het behalen van de play offs in het seizoen 2017-2018, een vijfde plaats in het seizoen 2018-2019 en in de winterstop van dit seizoen een tweede plaats, behoren de dames van HIC thans tot de (sub)top van de promotieklasse . 

In goed onderling overleg is de beslissing genomen om uit elkaar te gaan. HIC is Fleur en Eline dankbaar voor de gedrevenheid, inzet als ook zeer professionele aanpak en houding, waarvan zowel Dames 1 als de club veel profijt hebben gehad, en wenst beiden veel succes  met hun volgens stap binnen de hockeywereld. 

De commissie Tophockey van HIC gaat in de komende periode aan de slag met de invulling van de nieuwe staf .

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren