header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Meld je snel aan: Scheidsrechters cursus

9-9-2019

Om er voor te zorgen dat de wedstrijden van onze jeugd- en senioren teams goed verlopen, hebben de teams binnen HIC voldoende scheidsrechters nodig. Elk team dient minstens 6 ouders of spelers te hebben die in het bezit zijn van de scheidsrechters-kaart. En op dit moment is dat voor veel teams niet het geval. Vooral bij de jongste jeugdteams is het van belang dat ouders vroeg beginnen met het fluiten van wedstrijden om zo mee te groeien met het niveau. Dan heb je er later in de A en B ook nog profijt van.

Voor jeugdleden is het tevens verplicht vanaf 16 jaar een kaart te hebben. Binnen HIC hebben we er voor gekozen dat ze deze kaart in ieder geval moeten halen in het seizoen dat ze 16 worden.

 

Dit najaar biedt HIC 3 verkorte cursussen aan met aansluitend het examen. Een ervaren docent/examinator zal een praktische toelichting geven op de belangrijkste regels en daaropvolgend het examen afnemen Je hoort meteen of je geslaagd bent of niet. Alle dagen beginnen om 19.30 uur en zullen uiterlijk 21 uur afgelopen zijn. De kosten van de cursusavonden en het examen neemt HIC voor zijn rekening.

 

De datums zijn:

-Dinsdag 24 september

-Donderdag 3 oktober

-Maandag 4 november

 

Aanmelden is verplicht, maar niet vrijblijvend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

De KNHB heeft eene-learningmoduleontwikkeld, zodat iedereen thuis kan oefenen. Het is echter nog even onzeker of deze in de nieuwe setup nog beschikbaar is: de bond is bezig de examen setup anders op te zetten. Mocht het nog beschikbaar zijn dan laat ik dat bij aanmelding weten. Iedere cursist krijgt sowieso een document met de belangrijkste informatie ter oefening.


BELANGRIJKOm deel te nemen aan deze cursus moet je zijn ingeschreven bij HIC en je aanmelden bij[email protected]. Inschrijven gaat als volgt:

 

  1. Ga naar de website van HIC (www.hichockey.nl)
  2. Ga naar "lid worden”
  3. Schrijf je volledig in (helaas moet ook het rekeningnummer ingevuld worden anders pakt het administratiesysteem het niet, maar daar doen we niets mee!!)
  4. Na het volledig inschrijven stuur je mij een mailtje dat je je hebt ingeschreven ([email protected]).
  5. Wij zorgen er voor dat ergeen contributiebetaald hoeft te worden

 

Nadat je bent ingeschreven bij HIC, zal ik de e-learningmodule (mits die er nog is) voor je activeren en ontvang je een code om in te loggen.Doe dit dus svp zo snel mogelijk; hoe eerder hoe meer tijd je hebt om te oefenen. Als gezegd krijg je in ieder geval een document met de belangrijkste informatie. Overigens is op de website van de KNHB genoeg extra oefenmateriaal en/of andere informatie te vinden.

 

 

Tot op een der cursusavonden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws