header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Senioren teams zoeken!

Nieuws afbeelding 2-6-2019 Het seizoen is alweer op zijn einde en de meeste senioren teams zijn druk in de weer om zich voor te bereiden op het nieuwe 19/20 seizoen. Nog niet alle teams zijn compleet. Daarom traditioneel dit artikel: Teams zoeken!

Heeft jouw team ook behoefte aan een extra speler, coach of trainer? Mail ons dan op [email protected]

HIC Dames 4 zoekt speelsters!Voor komend seizoen is HIC dames 4 op zoek naar 1 a 2 fanatieke, enthousiaste en gezellige speelster(s) om ons team te versterken!
Wij zijn een gemotiveerd team en hebben altijd in de 2de klasse gespeeld. Dit jaar hebben we een uitstapje gemaakt naar de 1e klasse, maar volgend jaar zullen we weer in de (ons vertrouwde) 2de klasse spelen. Naast inzet en sportiviteit vinden wij ook gezelligheid rondom het veld erg belangrijk. We zijn tussen de 27 en 32 jaar oud en trainen op woensdagavond van 19:00 – 20:30 u. Jaarlijks organiseren we meerdere activiteiten, zoals Sinterklaas, teamuitjes en teamweekend. Lijkt dit je wat en heb je zin om eens met ons mee te komen trainen? Wacht dan niet langer en stuur een berichtje naar: [email protected]

Groetjes, HIC dames 4

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren