header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Lancering HIC Hockyplaatjesalbum en Winactie

Nieuws afbeelding 1-3-2019
Zaterdag 2 maart is de feestelijke lancering op HIC vanaf 11.30 uur en iedereen is welkom! PLUS Vreeswijk heeft voor alle aanwezige jeugdleden een leuke goodiebag, ook wordt het hockeyplaatjesalbum uitgedeeld. Vanaf die datum al onze HIC hockeyhelden verkrijgbaar in de vorm van spaarkaartjes bij PLUS Vreeswijk in Ouderkerk aan de Amstel.

Aan het HIC Hockeyplaatjes album is ook een leuke winactie gekoppeld.
Samen met een aantal van onze HIC Partners, zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld, waaronder een "gouden bitje" van http://pro-bitjes.nl/, fashioncheques van https://www.fashioncheque.com/nl, IJs eten met je hele team bij https://www.subzeros.nl/ en 2 dikke sticks bij onze kleding partner https://www.hockeydistrict.nl/

Wat moet je hiervoor doen?
Bij aankoop van iedere €10 aan boodschappen bij Plus Vreeswijk in Ouderkerk ontvang je een gratis pakje stickers.In deze pakjes zitten ook 25 gouden hockeyplaatjes verstopt! Heb jij zo’n plaatje ontvangen? Bewaar hem dan goed.
Na afloop van de actie zullen we op zaterdag 18 mei een ruilochtend bij HIC organiseren, waarbij ook de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Voor alle Amstelveense leden die nu denken; wij doen nooit boodschappen in Ouderkerk! Niet getreurd, PLUS heeft een mooie e-commerce oplossing. Kijk snel op: https://www.plus.nl/supermarkten/ouderkerk-a-d-amstel_plus-vreeswijk-ouderkerk-aan-de-amstel_601 voor meer informatie

Veel spaarplezier!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws