header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Helen Lejeune stopt aan eind van dit seizoen als coach bij HIC Heren 1

Nieuws afbeelding 7-2-2019
Amstelveen, Helen Lejeune heeft besloten einde van dit huidige seizoen Hockeyvereniging HIC te verlaten als coach bij Heren 1. De kersverse hoofdklasse zaal promovendus zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdcoach voor seizoen 2019/2020.

Helen Lejeune was de afgelopen 3 seizoen actief bij de mannen van Promotieklasser HIC, waarvan het 1e jaar als specialistentrainer. Als hoofdcoach bereikte ze respectievelijk de 5e en 4e eindnotering in de verschillende overgangsklasse seizoenen. Na 3 jaar actief te zijn geweest bij de club heeft Helen Lejeune besloten om afscheid te nemen van de Promotieklasser HIC uit Amstelveen.

Lejeune: "De afgelopen twee jaar heb ik als hoofdcoach, met Bastiaan Ophof als assistent, een geweldige ervaring gevonden. Maar ik vind het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb enorm genoten van de samenwerking met de leergierige en ambitieuze ploeg en met de verschillende begeleidingsteams, in het bijzonder teammanager Monique Weehuizen. Vorig seizoen liepen we maar net de playoffs mis en dit jaar zullen we er alles aan doen om in de nog veel sterkere Promotieklasse wederom zo hoog mogelijk te eindigen. Ik dank HIC voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gesteld.”

Willem Prins (Tophockey HIC): "Onder en met Helen hebben we bij HIC mooie seizoenen beleefd. Professioneel en bevlogen heeft Helen het team naar de Promotieklasse gebracht en op een hoger niveau laten spelen. Met een positief mens als Helen is het prettig samenwerken. De ervaring en kennis die zij meebracht als oud-International heeft HIC en de spelers veel gebracht. Wij wensen Helen dan ook alle succes toe in haar vervolg carrière. Komende maanden gaan we hard opzoek naar een waardige vervanger voor komend hockeyseizoen”

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws