header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wouter Stevens Nieuw Erelid

Nieuws afbeelding 21-11-2018 Tijdens de Algemene Leden Vergadering afgelopen 19 november heeft het HIC bestuur Wouter Stevens, oud voorzitter HIC, voorgedragen als Erelid HIC. Na een korte stemmingsronde onder de leden is dit voorstel door de leden van HIC aangenomen. 

Het was nog kantje boord voor Wouter aangezien onze voormalige voorzitter ook speler is van Heren Veteranen A is en afgelopen weekend blijkbaar een gigantische kans verprutste waardoor HVA spelers en hun nieuwe Team manager (red: Rob Stehmann) er niet helemaal zeker van was of Wouter deze benoeming wel verdiende. Uiteindelijk kwam het dus nog goed.

Wouter heeft zich de afgelopen 12 jaar voor de volle 100% ingezet en stond aan de wieg van een aantal grote veranderingen binnen HIC waaronder de uitbreiding van veld 5 en het verder professionalisering van de club zonder ons club karakter te verliezen.

Het bestuur en leden danken Wouter en zien het erelidmaatschap als een mooi succes voor zijn inzet in het verleden en de toekomst.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws