header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Samenwerking Plus Supermarkt & uitleg hockeyplaatjes actie

Nieuws afbeelding 22-10-2018

HIC en Plus Supermarkt gaan samenwerken!

Je hebt het vast al gezien, elk weekend een heerlijke mand met gezonde snacks voor onze jongste jeugd teams. Dit is een direct gevolg van een samenwerking die HIC heeft gesloten met Plus Vreeswijk in Ouderkerk.

Door de samenwerking met Plus krijgt onze HIC jeugd een extra steun in de rug. Niet alleen maar de bak bananen elke week, ook voor de tegenstander trouwens, maar ook door het steunen bij Jeugd events zoals bij de laatste editie van het D-Kamp.

En het houdt niet op hoor. Afgelopen week hebben jullie een mail ontvangen over de hockeyplaatjes actie. Deze actie is een mooi voorbeeld hoe wij de saamhorigheid binnen HIC kunnen vergroten.

Wat wij wel merken dat er toch nog een aantal vragen of onduidelijkheden zijn over de actie.


Deze vragen zullen we hieronder proberen te beantwoorden.

Wat houdt de actie precies in?

In maart 2019 zal HIC in samenwerking met PLUS Vreeswijk in Ouderkerk aan de Amstel, een Hockeyplaatjes album uitbrengen. Alle leden die individueel in het album staan, ontvangen een gratis album. De plaatjes zullen gedurende tien weken worden uitgegeven wanneer je boodschappen doet bij deze PLUS.

In dit album zullen teamfoto’s staan van alle jeugdteams, van Dames 1 en Heren 1 en van de individuele spelers van het team. Daarnaast bevat het leuke artikelen over onder andere de historie van HIC.

Waarom moet ik toestemming geven de foto’s en hoe?

Dit is nodig in verband met het zogeheten portretrecht. Voor de jeugd is er daarom toestemming nodig middels een handtekening van de ouder of voogd. Graag ontvangen wij per team 1 formulier retour met alle namen en handtekeningen van leden die mee willen doen aan de actie. Wanneer een lid niet deel wil nemen, graag ook geen naam invullen op het formulier. De formulieren kunnen worden ingeleverd op de club. Bij de bar staat een bakje waarin de formulieren zullen worden bewaard.

Wanneer worden de foto’s gemaakt?

De teamfoto’s en individuele foto’s zullen worden gemaakt op een viertal zaterdagen in november.
De exacte planning volgt wanneer de competitie bekend is zodat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met de dagen waarop de teams uit- dan wel thuis spelen.
Communicatie hierover zullen jullie per mail ontvangen.

Hoe zit het met de nieuwe privacywetgeving?

Met betrekking tot de nieuwe privacywetgeving informeren we jullie graag dat de foto’s alleen gebruikt zullen worden voor deze actie en dat alle gegevens 6 maanden na de actie zullen worden vernietigd. We hebben ervoor gekozen om op de plaatjes alleen de voornamen van de leden af te drukken en geen achternamen.

Ik woon niet in Ouderkerk, dus waarom zou ik dan meedoen?

Ook al ben je niet van plan om mee te sparen voor de plaatjes, dan nog is dit een hele leuke actie voor de club. In het album staan naast alle teamfoto’s ook leuke artikelen over de historie van onze vereniging. We hopen daarom ook op zoveel mogelijk positieve response zodat deze actie een groot succes zal worden.

Bij de start van de actie zal HIC ook ruil middagen gaan organiseren. Uit eindelijk is het ook mogelijk kosteloos boodschappen te laten bezorgen in Amstelveen door Plusvreeswijk: https://www.plus.nl/supermarkten/ouderkerk-a-d-amstel_plus-vreeswijk-ouderkerk-aan-de-amstel_601

Mochten jullie naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, mail dan gerust naar: communicatie@HIChockey.nl