header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verslag: Trimhockey on tour in Barcelona

Nieuws afbeelding 15-10-2018
Verslag door: Monique Tummers, Trimlid

Afgelopen weekend vond de tweede editie plaats van trimhockey on tour in Barcelona. 4 dagen lang tactisch trainen, wedstrijden spelen tegen verschillende Spaanse clubs in combinatie met een hoop gezelligheid. Dit jaar ging er naast 2 dames teams ook een heren team mee. Het gaat overigens om een mix van ervaren en minder ervaren hockeyers. Op donderdag kleurde het KLM-blauwe toestel oranje met 32 enthousiaste hockey-liefhebbers. Na het inchecken in het hotel werd de buurt verkend op goede restaurantjes. Daarna mocht er worden getraind op Real Club de Polo, waar de team-indeling bekend werd gemaakt en de eerste tactische training werd afgewerkt. Die avond aten we (net als alle andere avonden) met de hele groep in een typisch Spaans restaurant, waar het nog heel gezellig werd.. 

Vrijdag stonden we te popelen om onze eerste wedstrijd te spelen. Eerst nog een tweede training, daarna naar het strand! Sommigen van ons hadden de moed om in zee te springen, anderen zaten aan het strand te genieten van de zoveelste heerlijke tapas. Om 16 uur was het eindelijk zover, Castelldefels was onze tegenstander. De dames kennen we inmiddels al een beetje, we hebben 2 jaar geleden tegen ze gespeeld en vorig jaar hebben ze op HIC gespeeld. De vrouwen schreeuwden de mannen door de wedstrijd, daarna waren de rollen omgekeerd. Wat een geweldige ervaring was dit weer!  

Op zaterdag hadden we de keuze, een wedstrijd spelen of een vrije dag. Iedereen genoot van zijn/haar manier van Barcelona. Die avond was helaas alweer de laatste avond, weer aten we met z’n allen. Iedereen in de groep kan het goed met elkaar vinden, dat maakt zulke avonden wel heel bijzonder. 

De laatste dag vertrokken we na het ontbijt naar Egara Terrassa, een mooie club net buiten Barcelona. Na een paar erg spannende wedstrijden konden we nog even genieten van de laatste lunch in het clubhuis. 

Een beetje moe, maar erg tevreden kijken wij terug op een zeer succesvol weekend. We hebben hard gehockeyd, veel gelopen, veel gegeten en vooral hard gelachen. Dit krijgt zeker een vervolg!  

Lijkt het jou leuk om de volgende keer ook mee on tour te gaan en ben je nog geen trim-hockey lid? Wil je een keer vrijblijvend meedoen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lex Vastenou, 0653495202, of per mail via [email protected].  Klik hier voor meer informatie over trimhockey bij HIC. 


Reacties


Juan-Carlos Galvis Martinez

15-10-2018 @ 21:38:23 |Nu 2 jaar lid en al in Barcelona 2x, Beverwijk en Aken geweest. Hoe cool is dat. Ik ben trots om lid te zijn. Join us!!!! Juan-Carlos

Reageer op het nieuws