header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Super scherpe introductiekortingen nieuwe HIC kledinglijn!

Nieuws afbeelding 20-9-2018

Heb je al clubgenoten er in zien lopen?

Per 1 juli 2018 is HIC over naar een nieuwe kledingmerk en leverancier, hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Jawasport.

Vanaf nu ligt de hele HIC lijn, ontwikkeld door The Indian Maharadja, in de winkel van onze nieuwe kledingleverancier Hockey District op de Parnassusweg (https://goo.gl/maps/ZSVqEiFL5KL2).

De nieuwe samenwerking met Hockey District is een grote vooruitgang voor HIC met veel voordelen voor haar leden, zoals de onderstaande aanbieding!

De HIC Lijn

De samenwerking met The Indian Maharadja is naar alle tevredenheid dit jaar getest door onze tophockeyteams en enkele lijnteams vanuit de Jeugd.

De nieuwe kleding lijn bestaat uit zowel uit- als thuistenue maar ook presentatie/trainingspakken en andere kledingstukken. Uiteraard zijn de belangrijkste kenmerken van het tenue, de kleuren en de banen, behouden gebleven. Alhoewel, de authentieke kleur Oranje is terug in het thuis shirt!

Doel is dat onze leden uiterlijk 1 september 2019 het oude tenue vervangen hebben voor een nieuwe tenue en dat onze club een duidelijke en sterke uitstraling hebben middels uniformiteit in de teampakken.

Heeft jouw team ook een sponsor op het oog voor tenues, trainingspakken of een hoodie? Neem dan snel contact op met onze sponsor commissie voor een mooie deal.


De toekomst

De beide samenwerkingsovereenkomsten brengen HIC de komende jaren weer een grote stap verder. Jeroen Derkx, Voorzitter HIC: "Met de samenwerking met The Indian Maharadja en Hockey District is HIC verzekerd van serieuze partners die kwaliteit en tijdigheid leveren. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomstige samenwerking en zien er naar uit om de HIC leden in de mooie, nieuwe lijn te zien lopen ". De samenwerking is voor 6 jaar.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws