header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Jeroen en Wijnand Stellen Zich Voor

18-6-2018

Afgelopen ALV hebben de Leden van HIC een nieuwe voorzitter en penningmeester gekozen. Deze heren willen zich graag voorstellen!


Jeroen Derkx - Voorzitter HIC

 

Sinds seizoen 2003 lid van HIC en de eerste jaren in Heren 1 gespeeld, later Heren 2 en nu huidig HIC Heren 3. Gedurende die jaren ook actief geweest voor commissie Tophockey, met als hoogtepunt de promotie van HIC Dames 1 naar de Hoofdklasse.

 

De afgelopen twee jaren samen met mijn vrouw (Brechtje, ooit speelsters van HIC Dames 21) in Kaapstad, Zuid Afrika, gewoond en nu weer terug in Nederland. HIC is een club waar ik altijd graag kom en waar ik mij ook thuis voel. De keuze om mij (weer) actief in te zetten voor HIC was dan ook snel gemaakt. Het is voor mij dan ook een grote eer en uitdaging om, samen met de overige bestuursleden, HIC de komende jaren nog breder en toegankelijker te maken voor iedereen, waarbij wij het belangrijk vinden dat HIC een fijne en veilige plek is voor iedereen! 

 

Graag wens ik jullie alvast een fijne zomerperiode en hoop iedereen snel langs de lijn of in het clubhuis te mogen begroeten.Wijnand Bruning - Penningmeester HIC


Als vader van drie hockeyende meisjes (11-9-7 jaar) ben ik met mijn vrouw vaak op HIC te vinden. Sinds een jaar of 5 ben ik coördinator van de meisjes F en zit ik in de scheidsrechterscommissie. Daarnaast ben ik coach van het team van een van mijn dochters. Dit alles heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik heb de club erg zien groeien qua leden en ook qua professionaliteit. 


In het verleden heb ik zelf ook gehockeyd, nu ga ik regelmatig hardlopen. Ik heb veel zin in mijn nieuwe functie en vind het een eer om van zo’n mooie club penningmeester te zijn. 


Tot op HIC!