header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC kiest voor Hockey District en The Indian Maharadja

8-6-2018 Per 1 juli 2018 gaat HIC over naar een nieuwe kledingmerk en leverancier, hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Jawasport.

Vanaf deze datum zal de hele HIC lijn beschikbaar zijn bij Hockey District op de Parnassusweg (https://goo.gl/maps/ZSVqEiFL5KL2). De nieuwe samenwerking met Hockey District is een grote vooruitgang voor HIC met veel voordelen voor haar leden. De samenwerking zal de komende maanden vorm krijgen, echter gaat vanaf 1 juli wel in voor de verkoop van tenues.Tenue en merksponsor

De samenwerking met The Indian Maharadja is naar alle tevredenheid dit jaar getest door onze tophockeyteams en enkele lijnteams vanuit de Jeugd. Vanaf 1 september zal de door The Indian Maharadja de speciaal voor HIC ontworpen kledinglijn  in de winkel liggen bij Hockey District. Informatie hierover volgt. De nieuwe kleding lijn bestaat uit zowel uit- als thuistenue maar ook presentatie/trainingspakken en andere kledingstukken. Uiteraard zijn de belangrijkste kenmerken van het tenue, de kleuren en de banen, behouden gebleven.
Doel is dat onze leden uiterlijk 1 september 2019 het oude tenue vervangen hebben voor een nieuwe tenue, echter een verplichting zal niet worden opgelegd.


Kledingbeurs komende weken

Vanuit de oude kledinglijn is er nog een flinke voorraad over. Deze oude lijn is nog tot 1 september tegen gereduceerd tarief te vinden bij Hockey District. Tevens zal er dit weekend de mogelijkheid zijn om op HIC kleding aan te schaffen tegen een sterk gereduceerd tarief. Hockey District zal hierbij ook aanwezig zijn. De kledingbeurs is in de oranje zaal, wij starten hiermee morgen (8 juni). LET OP: Card Only.De toekomst

De beide samenwerkingsovereenkomsten brengenHIC de komende jaren weer een grote stap verder. Jeroen Derkx, Voorzitter HIC: "Met de samenwerking met The Indian Maharadja en Hockey District is HIC verzekerd van serieuze partners die kwaliteit en tijdigheid leveren. Wij hebben alle vertrouwen in de toekomstige samenwerking en zien er naar uit om de HIC leden in de mooie, nieuwe lijn te zien lopen ". De samenwerking is voor 6 jaar.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws