header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Persbericht - Dirk Verhagen stopt bij HIC

Nieuws afbeelding 2-5-2018
Dirk Verhagen stopt na vier jaar bij heren 1 van HIC

Na 3 jaar als hoofdcoach en dit seizoen als assistent-trainer coach heeft Verhagen besloten te stoppen bij HIC. HIC heeft zich inmiddels geplaatst voor de promotieklasse komend seizoen, maar is ook nog vol in de race voor een play-off plek voor de Hoofdklasse.

Verhagen: "ik heb met HIC vier hele mooie jaren beleefd, waarin we elk jaar een stapje dichter bij de top van de overgangsklasse zijn gekomen en stabieler zijn geworden. Met Helen Lejeune heb ik het laatste jaar heel fijn samengewerkt en het team wat er nu staat bestaat uit enorm leuke en gedreven gasten. Veel dank ook aan de club die altijd haar stinkende best heeft gedaan ons zo goed mogelijk te faciliteren.”

Willem Prins (Tophockey HIC): "Onder en met Dirk hebben we bij HIC mooie seizoenen beleefd. Professioneel en bevlogen heeft Dirk het team op een hoger niveau gebracht.
Met een positief mens als Dirk is het prettig samenwerken. Hij ziet altijd mogelijkheden en heeft altijd een duidelijk plan. Wij waarderen het zeer dat hij dit jaar nog heeft willen blijven als assistent”.

 Verhagen heeft nog geen idee wat er voor komend seizoen voorbij gaat komen. "Coachen blijft een prachtig vak en het zal altijd blijven kriebelen, maar het is ook wel weer lekker om zelf te gaan hockeyen of een seizoen andere dingen op te pakken. We zullen zien.”

Tot het zover is zal Verhagen nog alles geven om het seizoen succesvol af te sluiten en gaat HIC ondertussen op zoek naar een geschikte vervanger.

Reacties


Maud van Oppen

1-6-2018 @ 11:04:59 |Bnnjasbuiihhcoiovuh j jjj u jg

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren