header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Ook zin om bij HIC te komen spelen?

Nieuws afbeelding 23-5-2018 Natuurlijk! Meld je dan snel aan via de website of vraag informatie op over mogelijk meetrainen tijdens het seizoen. Durf te vragen aan een van onze categorie coordinatoren, deze zijn te vinden op deze pagina - https://hichockey.nl/site/default.asp?option=850&menu=1 - onder het kopje "jeugd".

HIC is met 5 velden, een mooi clubhuis, een bak met top trainers en super veel leuke jeugd events een van de meest aansprekende hockey club van de regio. Daarnaast heeft HIC een aantal sterke partners zoals Sportways en Hockeywerkt om het geheel op een nog hoger niveau te krijgen dan het nu al is.

Breedte teams:
HIC is een echte familie club waarbij in de breedte teams vriendschap en gezelligheid de boventoon voeren. Dit houdt niet in dat het alleen maar tikkertje spelen en pannenkoeken eten is. Ook voor de breedte jeugd is er een gedegen plan van aanpak gemaakt om kinderen verder te laten ontwikkelen in hockey. Samen met een team van top trainers (die ook onze top jeugd traint) ontwikkelen wij verder en verder waarbij je elke week twee keer met je eigen team traint!

Wil je meer weten over dit plan of mogelijkheden? Kijk dan snel op https://hichockey.nl/site/Default.asp?option=850&menu=1 voor de juiste categorie coordinator en durf te vragen.


Top jeugd:
Onze top jeugd, ook wel de eerste lijn teams, zit stuk voor stuk in de hoogste competitie te spelen van hun categorie. Zoals ook onze meiden van MC1 in het bijgevoegde filmpje. Wist je dat onze MA1 al paar jaar achterelkaar Super A speelt, onze MD1 Topklasse A en onze jongens E1 achtallen in groep AA speelt? 

HIC heeft de afgelopen jaren flink geĆÆnvesteerd in flink wat top trainers en materiaal. Speciaal voor de Top jeugd is er ook een plan gelanceerd waar de focus op diverse onderdelen ligt. 

Wil je meer weten over dit plan of de mogelijkheden? Kijk dan snel op https://hichockey.nl/site/Default.asp?option=850&menu=1 voor de juiste categorie coordinator en durf te vragen.


Aanmelden:
HIC heeft geen wachtlijst, maar sommige categorieĆ«n zijn wel flink vol, mail anders met een categorie coordinator op https://hichockey.nl/site/default.asp?option=850&menu=1 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws