header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey

Vertrek Coach HIC Hockey Dames 1

Nieuws afbeelding 17-1-2018

Vincent van Hall vertrekt als coach van HIC Dames 1


Amstelveen

Vincent van Hall heeft besloten aan het begin van de tweede seizoenshelft te vertrekken bij Hockeyvereniging HIC Dames 1 uit Amstelveen. Hij acht zichzelf niet de juiste persoon om het team in de komende fase te begeleiden en doet daarom in het belang van het team een stap terug. Deze beslissing is in goed onderling overleg met HIC genomen.


Vincent heeft in de afgelopen 2 ½ jaar op een zeer betrokken en energieke wijze het eerste damesteam van HIC gecoacht. Loyaal en professioneel stond hij samen met zijn staf altijd klaar voor het team. HIC Dames 1 heeft zich in die periode ontwikkelt tot een vaste waarde in de Overgangsklasse met de nadrukkelijk ambitie om in de top mee te draaien. In nauwe samenwerking met de commissie Tophockey van HIC heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de optimalisatie van de topsport cultuur bij de dames van HIC.


HIC betreurt het vertrek van Vincent, dankt hem voor zijn werk voor het  eerste dames team en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière. De commissie Tophockey van HIC is volop bezig een oplossing te zoeken om naast de huidige assistent-coach Eline Vermeulen de staf te versterken.


Gerelateerde nieuwsberichten

HIC neemt afscheid van coach Ivar Jager

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren