header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

JAN VAN SEUMEREN BEDANKT!!

Nieuws afbeelding 6-12-2017
Na jarenlange inzet als vrijwilliger op HIC doet Jan van Seumeren een stapje terug. 

Jan is niet weg te denken als je het hebt over HIC. Hij heeft dan ook zijn eigen plein op het terrein. Al jaren zet Jan zich in om ervoor te zorgen dat alles op HIC er goed en netjes uitziet. Hij houdt alles wat betreft het clubhuis en het terrein nauwlettend in de gaten. Als er iets gerepareerd of vervangen moet worden: Jan ziet het! Tot enige tijd geleden repareerde hij het dan zelf of zorgde dat het gedaan werd. De laatste paar jaar is Jan niet meer zo goed ter been. Maar zijn rol bleef enorm belangrijk als vast ankerpunt op de maandagochtend. Vanaf zijn stoel in het kantoor is hij onze vraagbaak voor alle werkzaamheden en iedere maandagochtend het bekende gezicht voor de fantastische mensen van "Ons Tweede Thuis” en de andere vrijwilligers. Deze toppers zijn na het kopje koffie altijd weer extra gemotiveerd om het HIC terrein weer helemaal ‘spik en span’ te maken. 


Jan vindt het mooi geweest. Hij heeft zijn taken en kennis overgedragen aan nieuwe vrijwilligers op HIC. Maandag 4 december was het écht de laatste keer. Op passende wijze hebben wij hem bedankt met een prachtige HIC-taart een mooi cadeau. 


Natuurlijk blijven we Jan gewoon zien op HIC, misschien af en toe ook op maandag, maar vooral als trouwe supporter van zijn kleinkinderen Novi (ME1) en Jin (JC1). 

Jan bedankt voor alles en ………… graag nog heel vaak tot ziens op HIC! 

Reacties


Zon Goll

10-12-2017 @ 16:29:20 |Jan, je was, je bent en je blijft een topper!!! Dikke kus, Zon

Lidwiene Koopman

21-1-2018 @ 20:25:21 |Je bent en blijft 'n kanjer.Dank je wel,Kus, Lidwiena.

Reageer op het nieuws