header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Start cursus Arbitrage Ouders jeugd

Nieuws afbeelding 18-9-2017

Om er voor te zorgen dat de wedstrijden van onze spelers goed verlopen, hebben we voldoende scheidsrechters nodig. Op dit moment zijn er helaas te weinig ouders die kunnen fluiten. Hoe meer scheidsrechters er zijn, hoe minder vaak iedereen hoeft te fluiten.

 

Op maandag 16 oktober is er weer de mogelijkheid om de scheidsrechterskaart te halen.

 

De KNHB heeft een e-learningmodule ontwikkeld, zodat iedereen thuis de cursus kan volgen op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Iedere deelnemer heeft tot aan het examen de tijd om deze e-learningmodule te doorlopen.

 

Op maandag 9 oktober wordt er door een ervaren docent een praktische toelichting gegeven. Op maandag 16 oktober vindt deel II van deze praktische toelichting plaats, waarna gelijk het examen wordt afgenomen. Beide avonden beginnen om 19.30 en duren tot ongeveer 21.30. De kosten van de cursusavonden en het examen neemt HIC voor zijn rekening. Ben je op 16 oktober verhinderd, kan je het examen alsnog afnemen op 16 november. Je aanwezigheid op 9 oktober is niet verplicht, wel erg aan te raden.

 

Om deel te nemen aan deze cursus moet je zijn ingeschreven bij HIC en je aanmelden bij een van ons (scheidsrechterjunioren@gmail. com). 


Inschrijven gaat als volgt:

 

 

  1. Ga naar "lid worden” - https://hichockey.nl/site/Default.asp?option=11016&menu=2
  2. Schrijf je volledig in (helaas moet ook het rek nummer ingevuld worden anders pakt het administratiesysteem het niet, maar daar doen we niets mee!!)
  3. Selecteer dat je je aanmeld als scheidsrechter
  4. Na het volledig inschrijven stuur een mailtje dat je je hebt ingeschreven naar scheidsrechterjunioren@gmail. com

Aanmelden kan voor 6 oktober a.s. Nadat je bent ingeschreven bij HIC wordt de e-learningmodule voor je geactiveerd en ontvang je een code om in te loggen.


Veel plezier!