header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vers van de pers!

Nieuws afbeelding 17-6-2017 En daar is hij dan! Het nieuwe HIC Magazine, eigenlijk een Glossy. Met veel zorg en plezier gemaakt de afgelopen periode, hulde en erg veel dank voor alle betrokkenen en vrijwilligers. 

Altijd willen weten hoe Rosalie een goede balans vindt in werk, prive en sport? Of wat de beste Tips&Tricks zijn om optimaal te netwerken? Al dit en meer vind je terug in het nieuwe HIC magazine dat in het teken van Ambitie staat.

Wat is Ambitie?
Ambitie betekent niet alleen maar winnen in de hoogste teams, maar ook jezelf naar een hoger niveau brengen sportief, zakelijk/school of sociaal. Succes hebben in het beste uit jezelf halen en waar je best erg trots op mag zijn. 

HIC mag ook trots zijn op zich zelf. De club groeit weer flink, gaat mee in de hoogste klasse top hockey, is de accommodatie flink aan het aanpakken (waaronder het extra waterveld) en is continu de kwaliteit voor onze jeugd en senioren naar een hoger niveau te brengen. En zonder alle leden is deze gezamenlijke ambitie weer niet te realiseren.

Reden te meer dat dit jaar ambitie de boventoon voert in het magazine, te vinden in het magazine-rek in het clubhuis (links van de klapdeur).

Veel leesplezier!

Reacties


Chiara Brennenraedts

30-6-2017 @ 17:12:05 |Super leuk

Reageer op het nieuws