header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HICcers zoeken nieuwe HICcers

Nieuws afbeelding 3-7-2017

UPDATE!

De transfermarkt is weer geopend, ook bij HIC! 

Teams maken zich natuurlijk op voor het laatste super TD van het jaar op zondag 11 juni, maar ook voor de nieuwe team indelingen van komend seizoen. Dit artikel zal regelmatig worden ververst met oproepen. 

Kijk snel naar de "openstaande" plekken en vergeet niet.. delen is lief!

Gelijk inschrijven? Kijk dan snel op deze pagina: https://goo.gl/edqHY7

HIC DAMES 4 ZOEKT NIEUW TALENT!


Voor aankomend seizoen zijn wij nog op zoek naar gezellige & goede speelsters die ons team komen versterken. Na afgelopen jaar nét geen kampioen te zijn geworden in de res. eerste klasse gaan we dit jaar vol voor het kampioenschap om volgend jaar hopelijk naar res. overgangsklasse te promoveren. We trainen 1x per week (in het voorseizoen 2x) en we starten dinsdag 15 augustus al met de eerste (selectie)trainingen. Ben jij ons nieuwe talent? Stuur dan snel een berichtje naar [email protected] en meld je aan voor de selectietrainingen! Liefs HIC Dames 4


*DAMES JONG 1 IS OP ZOEK NAAR EEN KEEPSTER!

 Oud dames jong 1 gaat naar de senioren en is met spoed op zoek naar een gezellige goede keeper voor volgend seizoen om voor de 11de keer kampioen te worden. Wij hebben het seizoen flitsend afgesloten door tweede te worden bij de landskampioenschappen en gaan nu waarschijnlijk door naar dames 6 of 7 van HIC. Ben jij tussen de 20 en 30 jaar oud en wil jij bij het gezelligste team van Nederland komen keepen, stuur dan snel een berichtje naar [email protected]


*HIC DAMES 2 ZOEKT TRAINER/COACH

Na een succesvol seizoen, waarin de ploeg vanaf de eerste tot de laatste wedstrijd een top 3 positie binnen de reserve hoofdklasse heeft mogen bekleden, wordt er afscheid genomen van trainer/coach Diewertje de Graaf. HIC Dames 2 is dan ook op zoek naar een waardige opvolger die het team zodoende kan coachen en stimuleren en dat het Dames 2 blijft meedraaien in de top van de reserve hoofdklasse.

Voor de nieuwe trainer/coach zoeken we iemand die zijn/haar mannetje weet te staan boven dit enthousiaste team. Het liefst gecombineerd met het aanbieden van uitdagende trainingen, een ontwikkeld tactisch vermogen en het waarborgen van continuïteit & een gezonde balans binnen het team.

Dames 2 bestaat uit een groep fanatieke dames met allen een aantal jaar hoofd- en/of overgangsklasse ervaring. Een combinatie van voldoende gezelligheid en fanatisme is dan ook dé sleutel tot het succes van dit team.

Mocht je nog net wat extra informatie willen ontvangen over bijvoorbeeld vergoedingen of de mogelijkheid om deze functie te combineren met een ander team, stuur dan snel een berichtje naar Fleur Sabaroedin op [email protected]

Voor overige aanmeldingen en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de voordelen van het aanmelden als geheel studententeam, neem dan contact op met [email protected].


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren