header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HIC en Senioren

13-4-2017 *|MC:SUBJECT|*

HIC is bezig met mooie veranderingen om de senioren faciliteiten van HIC te verbeteren. Het waterveld wat komende maanden wordt aangelegd is een van deze mooie veranderingen.

Naast het nieuwe waterveld zijn er ideeën die wij dit seizoen willen inzetten. Deze zijn hoofdzakelijk bedacht om de kwaliteiten van HIC als club voor senioren significant te verbeteren. HIC moet de club zijn waar jij als senior naar toe komt niet alleen voor de sportiviteit, maar ook voor de gezelligheid.

Met deze update geven wij een opsomming van de veranderingen die HIC wilt doorvoeren.

Als club vinden wij het erg belangrijk dat onze senioren aangeven wat wij nog kunnen verbeteren. Heb je suggesties/ideeën laat het dan weten via [email protected], deze zijn meer dan welkom.

Jij bent degene tenslotte die HIC maakt voor wat het is, wij willen daar graag bij helpen.
Kwaliteit impuls in aanbod

HIC gaat het komend seizoen de basis in sportiviteit flink verbeteren. Zo is de komst van een extra waterveld niet alleen voor tophockey, maar voor de volledige breedte. Dit houdt in dat je niet alleen op zand speelt maar ook soms op een waterveld.

Daarnaast gaan wij de velden verbeteren, de zandlaag van veld 5 wordt er wordt er af geschraapt waardoor het meer hockeyen is dan in de zandbak spelen.

Ook dit volgend seizoen gaat HIC zich inzetten om voor elk senioren team een trainer te faciliteren. Nog niet alle teams hebben een trainer (of willen), dit willen wij vanaf volgend seizoen nog meer verbeteren door gezamelijk met de teams te overleggen wat de trainingsbehoefte is.

Afgelopen seizoen heeft HIC eerste stappen gemaakt met een fysiotherapeut, deze fysio zal op vaste dagen op HIC aanwezig zijn en is vrij toegankelijk voor alle HIC senioren die daar behoefte aan hebben.

Tot slot willen wij ook een verbetering in materiaal aanbrengen voor keepers, trainingen en tijdens de wedstrijd.
TD & Bubbels

Dit jaar is er nieuw leven ingeblazen in onze TD's. De samenwerking met Bubbels zorgt ervoor dat er meer sfeer komt tijdens deze mooie feesten.

Speciaal voor alle senioren is er dit jaar aan het einde van het seizoen een speciale TD van het jaar, 11 juni. Ook tijdens dit feest zullen de kampioenen worden gehuldigd en zal daarna het feest los barsten in ons HIC Huis.

Wil jij trouwens mee helpen? Onze TCS zoekt nog mensen voor TD's en andere senioren zaken. Voor meer informatie kan je terecht bij onze TCS via [email protected]
HIC Huis

Ook in ons HIC huis zijn wij bezig om de mogelijkheden te verbeteren. HIC heeft speciaal voor alle leden een Fox Sport Eredivisie licentie afgenomen, vanaf vorig weekend zijn alle eredivisie wedstrijden live te zien.

Daarnaast hebben wij gezamelijk met Simol afgesproken dat er in en rond ons huis meer sfeer moet komen rondom de senioren zondag middels muziek.

Dit is vanaf afgelopen Super Sunday al in werk gezet met een DJ die was aangeboden door onze Heren 1 spelers en gefrituurde versnaperingen vanuit de club.
Senioren werving

HIC groeit en heeft hierdoor flink wat mooie velden liggen vanaf volgend jaar. Er is ruimte voor nieuwe teams!

Omdat wij het niet alleen kunnen hebben wij jullie hulp ook hard nodig. Weet jij mensen die een nieuw hockeyteam willen vormen op HIC? Laat dit dan weten en bij het inschrijven van het 16e team lid verdien jij en jouw team een Simol Horeca pas twv 200 eu! Bij meerdere teams wordt dit natuurlijk vermenigvuldigd.

Voor meer informatie kan je terecht bij onze TCS via [email protected]
Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren