header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

We zijn van start gegaan!

Nieuws afbeelding 12-4-2017

Je kan er eigenlijk niet omheen, overal liggen er geulen voor de nieuwe waterleidingen en soms is het veld licht afgesloten (oeps).

Afgelopen week zijn wij begonnen met de werkzaamheden ten behoeve van de verbetering van ons complex.

Nog even de belangrijkste veranderingen op een rij;

 

  1. De renovatie van veld 3 naar een 100% waterveld.
  2. Een nieuwe pomp installatie en behoeve van de besproeiing van de velden 1,3 en 4. Veld 1 krijgt een separate pomp. Voor veld 3 en 4 zal een tweede de pomp worden geĆÆnstalleerd. Er zal gebruik gemaakt worden van gezuiverd oppervlaktewater dat in grote kelders zal worden opgevangen.
  3. Als alles helemaal rondkomt, ook een mini-veld naast veld 1 bij de ingang van ons complex. Dit veld zal ook geschikt zijn voor wedstrijden van de E6 en Fjes en voor corner- en keeperstrainingen.
  4. Het hekwerk van veld 4 worden hersteld of vernieuwd.
  5. De klachten over de traagheid van veld 5 zullen ook tot het verleden gaan behoren. Er ligt nu te veel zand op en het overtollige zand zal enkele millimeters worden afgegraven. We hopen hiermee veld 5 minstens in dezelfde conditie als veld 2 te brengen.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind juli afgerond.

Tegelijkertijd is team Rob en Erik met financiƫle steun uit de Roedel nog steeds hard bezig ons buiten meubilair te restaureren, banken en tafels zien er weer tip/top uit. Ook het gedeelte voor de buiten bar wordt nog aangepakt, wij zijn benieuwd!

Vanaf 1 augustus ligt het complex er weer in een perfecte conditie bij. Een waterveld rijker, het hekwerk weer up-to-date en een nieuwe pompinstallatie met voldoende capaciteit. Een nieuw mini-veld is hopelijk de kroon op het geheel. 

Kortom een aanzienlijke kwaliteitsverbetering waarbij zowel top als breedtehockeyers voordeel van gaan hebben. De eerste sponsor voor het nieuwe waterveld heeft zich ook al aangemeld, een echte HIC-er die al jarenlang aan de club verbonden is, super. Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden voor sponsoring op het nieuwe waterveld? Neem dan contact op met [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws