header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

PENNINGMEESTER GEZOCHT

Nieuws afbeelding 1-11-2016

Draag jij HIC een warm hart toe? Vind je het leuk bestuurlijk actief te zijn? Heb je affiniteit met cijfers? Ga dan met ons het gesprek aan over het Penningmeesterschap van Hockeyvereniging HIC.

Na enkele jaren als penningmeester houdt onze huidige financiĆ«le man het in november voor gezien. De vereniging staat er financieel goed voor. Het is na enkele jaren met veel vertrouwen in de toekomst dat hij het stokje wilt over dragen. HIC is een financieel gezonde vereniging en in staat komende seizoen investeringen voor nieuwe (water)kunstgrasvelden te doen. Dat zijn mooie, positieve en leerzame trajecten waar je bij betrokken wilt zijn.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheer van de geldstromen binnen de vereniging. Naast betalingen aan leveranciers en partners als de KNHB of onderhoud van onze mooie HIChuis houd je de inkomende contributies bij en stuur je daarvoor de leden tijdig facturen.

Een aantal taken kan ook afzonderlijk worden uitgevoerd dus een duo-taak of commissie-achtige opzet behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben je geĆÆnteresseerd? Stuur een e-mail naar; [email protected]

WE HOREN GRAAG VAN JE!

 

Het bestuur van HIC

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren