header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Lustrum Programma HIC

Nieuws afbeelding 23-9-2016

Lustrum programma:

Vrijdag 23 September 2016

Voor wie

Voor alle vrijwilligers die het afgelopen jaar zich hebben ingezet om van HIC de club te maken die het nu is.

Het programma

De avond start vanaf 17u bij de buiten bar (bij slecht weer binnen)

Bij aankomst graag even aanmelden, trainingen lopen nog gewoon door dus iedereen krijgt een bar bandje en een HIC Lustrum T-Shirt voor je team

Vanaf 17:45 dient iedereen wel aanwezig te zijn. Wouter houdt een opening speech en zal speciaal het Bavaria HIC Lustrum bier lanceren

Om 18u zullen wij beginnen met het fameuze Vrijwilligers Mini toernooi – vier a vijf teams die het tegen elkaar opnemen (6 tegen 6). Alles mag, niks moet – je mag mee hockeyen, maar borrelen en aanmoedigen is ook prima. Het is natuurlijk wel leuk als je meedoet

Tot 20u is het hockeyen, daarna start er een fantastische BBQTijdens de BBQ / Avond is wordt er een zeer uitdagende HIC Quiz gespeeldOok zal de vrijwilliger van het jaar EN HIC Kanjer worden bekend gemaakt.

De borrel duurt tot 23:00 uur


Zaterdag 24 September 2016

Voor wie

Op zaterdag 24 september viert HIC zijn lustrum met de jeugd. Gedurende deze dag is er genoeg te doen om je de hele dag te vermaken op de gezelligste vereniging van Noord Holland.


Zo kunnen de kinderen chillen in de Vinea-corner, hun slagtechniek testen bij de Rabo-speedtest, mooie prijzen winnen bij de HIC Hockeytechniek Challenge, rondjes draaien in de zweefmolen en in alle stilte helemaal los gaan in de Silent-disco.

Het programma

Onze oudste jeugdteams spelen op 12:30 en 14:00 thuis. MA1 strijden om een plek in de landelijke poule. JA1 gaat voor het kampioenschap in de 1e klasse. Zij kunnen jullie aanmoedigingen goed gebruiken. Het team met de meest enthousiaste aanmoedigingen/spandoeken krijgen uit handen van beide aanvoerders een mooie prijs!

De ouders hoeven niet eenzaam thuis te zitten. Zij kunnen socializen in de Bavaria-lounge, deftig doen bij de Simol wine-tasting en alvast sinterkerst-shoppen bij de JAWA stand. Koken hoeft niet op deze dag. Op de HIC foodstrip is er genoeg keuze om het hele gezin te voeden.
Naast alle activiteiten overdag zijn er twee main-events. Vanaf 18:00 een spetterend optreden van Dion Cuiper en zijn band.

10:00 Start Lustrumdag
12:30 HIC MA1 – Rood Wit MA1
14:00 HIC JA1 – AHBC JA3
15:00 Start ZaMiHICBo
18:00 Podiumoptreden Dion Cuiper-band
23:00 Einde activiteiten.


Zondag 25 September 2016

Voor wie

Zondag is de dag van de prominenten en senioren. Het wordt een mooie dag, hockey kijken en feestvieren. Wij sluiten af met een TD

Het programma

§HIC D1 - Huizer HC D1 om 12:45 uur
§ HIC H1 - Venlo H1 om14:45 uur
§ Heerlijke hitjes-DJ & live muziek vanaf 16:00 uur
§ Foodtrucks voor een goede bodem
§ Uiteraard de hele avond beerpong

En tot slot nog iets kleins.Bier zal in overvloed aanwezig zijn! Hint, hint….