header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HIC verwelkomt 750e jeugdlid

Nieuws afbeelding 16-3-2016
Op zondag 13 maart werd bij hockeyvereniging HIC het 750e jeugdlid verwelkomt. Roemer Schampers (6) uit Amstelveen werd voor de wedstrijd in de overgangsklasse van HIC heren 1 letterlijk in het zonnetje gezet en kreeg uit handen van aanvoerder Olivier Helle een trainingspak met nummer 750.
Zijn vader vertelt: "Roemer is een geboren hockeyer, al vanaf toen hij heel klein was was hij al in de weer met een stick en bal. Hij heeft nog een blauwe maandag op voetbal gezeten, maar kon niet wachten om met hockeyen te beginnen. Na vele zaterdagen bij HIC doorgebracht te hebben om naar zijn zusje te kijken, is het nu dan eindelijk zo ver en mag hij zelf aan de bal."

John den Dunnen, voorzitter van de jeugd bij HIC: "In de afgelopen jaren is de jeugdafdeling van HIC flink gegroeid. In zes jaar tijd is het aantal jeugdleden ruim verdubbeld. Dit komt mede doordat we vorig jaar zijn begonnen met Kabouterhockey, waarbij meisjes en jongens van drieƫnhalf tot zes jaar op spelenderwijs kennis maken met hockey, voordat ze op hun zesde echt in het F- team mogen starten. De jonge spelers maken gebruik van een modern complex met vijf kunstgrasvelden en een gezellig clubhuis. Vrijwel alle teams krijgen de de mogelijkheid om twee keer per week te trainen door een vaste trainer, hiermee onderscheiden we ons van veel andere clubs. HIC is een familieclub waar plezier in het hockeyen, op elk niveau, voorop staat."

De inschrijving voor nieuwe leden is weer geopend. Naast jongens en meisjes in de jeugd verwelkomt HIC ook graag nieuwe seniorenteams. Meld je nu aan via www.hichockey,nl.