header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Jeugd

Ook MC3 kampioen in de zaal.

Nieuws afbeelding 21-2-2016
De MC3 begon de laatste twee wedstrijden als de nummer 1 met een gelijk aantal punten
als de nummer 2, Uitgeest MC1, welke later op de dag zou spelen, en 1 punt voorsprong
op Purmerend MC2 waartegen de laatste wedstrijd gespeeld zou worden.
Het scenario verliep naar wens. Purmerend verloor haar 1e wedstrijd terwijl HIC MC3 deze met 1-6 wist te winnen. In de allerlaatste wedstrijd alleen dus nog even winnen van het thuisteam: Purmerend. Tot verbazing van alles en iedereen werden de HIC dames, door een ontketende tegenstander, ontdaan en teleurgesteld met een 3-0 achterstand de rust in gestuurd. Na een "Any Given Sunday" peptalk en wat aanpassingen rechten de speelsters nog eenmaal de rug en met de zo bekende MC3 flair en bluf en onder aanmoediging van de gehele reserve bank en de supporters werd het team naar een ongekende prestatie geduwd. In de allerlaatste minuten werd de 3-3 gemaakt welke uiteindelijk voldoende bleek om het zaalseizoen als kampioen af te sluiten.