header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Extra gratis techniektrainingen van GameIntelligence

Nieuws afbeelding 1-2-2016
Extra GRATIS techniek trainingen vanaf maart weer op HIC 

Op 10 en 17 maart zijn er proeftrainingen van Game Intelligence BV speciaal voor HIC leden van 17.30-18.30 voor DEF van 18.30-19.30 voor ABC jeugd. 

De verwachting is dat wij de trainingen gaan geven met ex-speelsters/-spelers uit het Nederlands elftal. Extra leuk dus. Een unieke kans.

Voor wie zijn de trainingen:
Voor kinderen die hockey superleuk vinden en dat vaak willen doen naast hun club HIC.
Voor kinderen die nog meer zelfvertrouwen en plezier willen ontwikkelen met hun hockeysport.
Voor kinderen die extra techniek snel willen leren ( bijvoorbeeld omdat je later begonnen bent met hockey of nog weinig getraind hebt of dat je voor je gevoel wat achter loopt en bijvoorbeeld ambitie hebt om in een 1e team te spelen en daar net tegen aan zit in een 2e team).
Voor kinderen die het leuk vinden om met kinderen van andere clubs uit Amstelveen te hockeyen, omdat je dan nog meer vriendschappen op scholen krijgt doordat je elkaar ook op school ziet en het dus extra leuk vindt om naar school te gaan. Vaak zie je schoolresultaten verbeteren als het met jouw sport ook lekker gaat, zo horen wij van ouders.
Jij en jouw HIC-team daardoor nog beter worden.
 
Zie onze Facebook-pagina hoe clubs als Pinoke/Hurley/HIC/AHBC/MHC Amstelveen/Athena, mede door deze extra trainingen, in deze regio hele mooie resultaten hebben geboekt met veldhockey en zaalhockey, en spelers zijn geselecteerd voor het District-team en het Nederlands B.


Via onze site kun je jouw kind opgeven voor deze extra trainingen en/of de proeftraining.

Omdat er 12 plekken zijn per uur geldt: vol is vol. Degenen die nu al inschrijven voor 14 februari zijn zeker geplaatst ( wel geldt dat een homogeen groepje gevormd kan worden van minimaal 5 kinderen).

Bij Game Intelligence gaat het om het volgende:
Plezier
Zelfvertrouwen
Spelinzicht (Game Intelligence)
Techniek
Motoriek

Game Intelligence – voor iedereen