header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Overlijden - Hans Bröring

Algemeen Nieuws afbeelding

22-7 Amsterdam, 20 mei 1938
Diemen, 20 juli 2021
 
Op dinsdag 20 juli is, na een kort ziekbed, Hans Bröring overleden.

Lees verder

Sportways hockey Kamp!

Jeugd Nieuws afbeelding

13-6 Ben jij klaar voor 2021?! Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, fun en hockey, hockey, hockey.

Lees verder

HIC Zoekt! Bestuurslid Tophockey

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5 Hockeyclub HIC is een vereniging onder de rook van Amsterdam en heeft een gezonde ambitie met een goede mix tussen breedtesport en tophockey. De vereniging telt momenteel ongeveer 1400 leden. Heren 1 en Dames 1 spelen Promotieklasse, Dames 2 en Dames 3 spelen reserve Hoofdklasse. De lijnteams in

Lees verder

Aanmelden MID-Zomer Hockey

Senioren Nieuws afbeelding

31-5 We gaan weer beginnen! Mid zomer hockey bij HIC, gratis voor zowel leden als niet leden! De buitenbar is open dus meld je snel aan.
Wat: 8 tegen 8 (geen keeper) op half veld
Wanneer: Elke donderdagavond van 17 juni tm 22 juli
Waar: Op HIC

Lees verder

Goalies @ HIC, doe je mee met de workshop?

Jeugd

7-5HIC organiseert speciaal voor jeugd hockeyers die wel eens willen weten wat nu goalies exact doen een Gratis Goalie workshop! 

Lees verder

Meld je snel aan voor de mei events!

Jeugd Nieuws afbeelding

22-4Heb je niet zo veel te doen in mei? Wil je meer hockeyen?
Meld je dan nu snel aan voor een van de vele mei jeugd events op HIC, smaken zat, er is zelfs een Goalie Workshop en Skills Lab voor selectie teams.

Mei Clinics HIC

Lees verder

HIC - altijd in ontwikkeling.

Algemeen

11-4 Wat is er weer veel aan de hand bij HIC! Naast het lekker buiten sporten voor de meeste leden zijn wij continu bezig om ons huis en complex te moderniseren of te verduurzamen, daarnaast gaan de normale klussen ook gewoon door.


Lees verder

Senioren mogen weer!

Senioren Nieuws afbeelding

29-3 Sinds kort mogen senioren tot 27 jaar weer in team verband hockeyen, ook wij van de TCS waren erg positief verrast door dit mooie nieuws. We waren op dat moment druk bezig de 2-tal trainingen (inmiddels 4-tal) op te zetten, dus voor het eerst in maanden kon de TCS

Lees verder

Inzameling Hockey voor Iedereen

Jeugd Nieuws afbeelding

28-3 HIC en de stichting Hockey Voor Iedereen (HVI) slaan de handen in elkaar om hockey voor iedereen toegankelijk te maken. Mede daarom is er een inzameling geweest voor hockey spulletjes. De eerste inzamelingsactie was een groot succes!

Lees verder

Meld je snel aan voor de Paas Clinhic!

Jeugd Nieuws afbeelding

23-3 Heb je niks te doen tijdens het Paasweekend? Meld je dan nu snel aan voor de Paas Clinhic op 5 april, helemaal kosteloos.


Samen met Dames 1 en Heren 1 lekker een uurtje hockeyen en nieuwe skills leren.Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren


Instagram

Contact