header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

HIC Lid worden

De meest veelzijdige Hockeyclub van de regio!

HIC staat voor ambitie, gezelligheid en sportiviteit. Zowel Jeugd, Senioren, Veteranen als Trimhockeyers zijn van harte welkom op HIC. Per categorie heeft HIC een zeer passend pakket.

Lid worden
Je kunt lid worden bij HIC door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Zodra het inschrijfformulier digitaal is verzonden ben je reeds gehouden alle aan het lidmaatschap verbonden voorwaarden (zoals betaling van contributie) te voldoen. Elektronisch versturen alleen is niet voldoende omdat je handtekening nodig is in verband met de (verplichte) machtiging voor het afschrijven de contributie. Dit formulier moet je dan ook printen, ondertekenen en opsturen naar HIC.

Als de aanmelding administratief is verwerkt, neemt HIC contact met je op. Gedurende het seizoen is het ook nog mogelijk om je aan te melden voor bepaalde teams.
Voor vragen neem contact op met [email protected]

Senioren:

Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De wedstrijden worden op zondag gespeeld. Het is gebruikelijk dat elk HIC-lid, naast het trainen en het spelen van de wedstrijden, individueel of als team een bijdrage levert aan het clubleven. Concreet betekent dat onder meer: bij toerbeurt een wedstrijdtafel dienst draaien en optioneel de aanwezigheid bij de HIC's fameuze TD's

HIC verzorgt ook trainingsfaciliteiten, dat wil zeggen veldruimte, tijd en trainers. Hoewel de meeste werkzaamheden van de TCS aan het begin van het seizoen worden uitgevoerd, zijn de leden het gehele jaar door aanspreekbaar voor de aanvoerders.

Aanmelding geheel team:

Voor het seizoen 2018/19 heeft HIC een interessant en scherp pakket bij het aanmelden van gehele teams (minimaal 16 personen): Gratis HIC wedstrijd shirts en sokken voor het gehele team (twv: €912)

Voor meer informatie neem vooral contact op met [email protected]

Let op: Bij aanmelden vul in het vak "opmerkingen" in welk team je geplaatst wenst te worden.

Jeugd:
In juni 2018 zal de jeugdcommissie besluiten hoeveel en welke kinderen lid kunnen worden. Er wordt dan automatisch een bericht verstuurt. Bij een eventuele plaatsing bent gehouden de bijbehorende (contributie)verplichtingen te voldoen: Mocht je intussen besluiten geen gebruik te maken van een eventueel lidmaatschap dan verzoeken wij dit tijdelijk aan ons te laten weten via [email protected].

* Voor seizoen (2018/2019) heeft onze hoofdsponsor Rabobank een actie*

Speciaal voor nieuwe jeugd leden heeft Rabobank een nieuwe HIC hockeystick voor je klaarliggen als je een Rabo TopKidRekening opent (met een minimale eerste inleg van € 10). Als een nieuw lid wordt aangemeld is er de mogelijkheid om deze actie mee te willen doen door middel van een vinkje aan te klikken. Als je hier voor kiest zal Rabobank Amstel en Vecht contact opnemen om de rekening te openen en de stick te overhandigen.
* Deze aanbieding geldt alleen voor kinderen tot 9 jaar en die lid worden van hockeyvereniging HIC.

Heb je vragen, neem contact op met [email protected]

Door het invullen en verzenden van de digitale inschrijving verklaar jij lid te willen worden van Hockeyvereniging HIC en akkoord te gaan met de daaraan verbonden (contributie) verplichtingen.

Aanmelden? Ga snel naar het Inschrijvingsformulier