header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lid worden

De meest veelzijdige Hockeyclub van de regio!

HIC staat voor ambitie, gezelligheid en sportiviteit. Zowel Jeugd, Senioren, Veteranen als Trimhockeyers zijn van harte welkom op HIC. Per categorie heeft HIC een goed passend pakket.

Het aanname- en opzeggingsbeleid wordt namens het bestuur uitgevoerd door de ledenadministratie en de categorieleiders van de technische commissie. Bij instroom vanaf een andere hockeyclub naar HIC dient u voorafgaand zelf uw lidmaatschap tijdig op te zeggen. Dit is noodzakelijk om opnieuw bij de KNHB ingeschreven te kunnen worden, maar vooral ook netjes naar de oude club in verband met teamplanningen.

Lid worden:
Je wordt lid van HIC door het onderstaande inschrijfformulier in te sturen. Door het inschrijfformulier digitaal te verzenden ga je akkoord met alle aan het lidmaatschap verbonden voorwaarden (waaronder contributiebetaling via incasso).
Let op: inschrijfgeld is € 90 (éénmalig en na stopzetting van lidmaatschap nog 5 jaar geldig)

Als de aanmelding administratief is verwerkt, neemt HIC contact met je op. Gedurende het seizoen is het ook nog mogelijk om je aan te melden voor bepaalde teams. Voor vragen, neem contact op met [email protected]

Senioren:
Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De wedstrijden worden op zondag gespeeld. Het is gebruikelijk dat elk HIC-lid, naast het trainen en het spelen van de wedstrijden, individueel of als team een bijdrage levert aan het clubleven. Denk bijvoorbeeld aan: bij toerbeurt een wedstrijdtafeldienst draaien.
HIC TCS verzorgt voor alle teams prima trainingsfaciliteiten, dat wil zeggen veldruimte, tijd en trainers!.
Hoewel de meeste werkzaamheden van de TCS aan het begin van het seizoen worden uitgevoerd, zijn de TCS leden het gehele jaar door bereikbaar voor de aanvoerders.
Let op: Wil je in een specifiek team geplaatst worden, vermeld dat dan in het vak "opmerkingen" van je aanmelding.

Studenten:
Heb jij ook zin om in het nieuwe seizoen samen te sporten met je studiegenoten? Pak dan nu je kans en kom bij HIC te hockeyen!
Ook voor het seizoen 2022/2023 heeft HIC het studentenlidmaatschap.

Je telt als student als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Je hockeyt in een (jong) Senioren elftal
  2. Op peildatum 1/9/2022 ben je jonger dan 25 jaar
  3. Je kunt bewijzen dat je als fulltime student staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling. Jaarlijks dient er een bewijs hiervan te worden overhandigd.

 

Klinkt dit allemaal te goed? Meld je dan nu snel aan!
Voor meer informatie neem vooral contact op met [email protected]

Jeugd:
HIC heeft een bloeiende jeugdafdeling en uitstekende trainings- en wedstrijd faciliteiten. HIC geeft veel aandacht aan de opleiding van trainers en coaches, zodat jeugdspelers op elk niveau beter leren hockeyen en zo meer plezier hebben in het spel. Bij HIC is de breedte sport net zo belangrijk als tophockey.

Ook organiseert HIC veel activiteiten naast het hockey. Zo gaan de O12-elftallen elk jaar op kamp en is er voor de jongste jeugd een pannenkoeken training. Bovendien organiseren we voor alle leeftijdscategorieën leuke toernooien.

In juni van elk jaar besluit de jeugdcommissie welke kinderen we als lid kunnen plaatsen(*). Je krijgt dan automatisch bericht vanuit HIC.

Bij plaatsing word je lid van onze vereniging en ga je akkoord met de verplichtingen die bij dat lidmaatschap horen. Daar hoort natuurlijk bij dat je je inzet voor jouw club.

(*) Mocht je toch geen lid van HIC willen worden, meld dat dan direct via [email protected] dan weten we dat we iemand anders blij kunnen maken met een plekje.

Aanmelden? Ga snel naar het inschrijvingsformulier

Heb je vragen, neem contact op met [email protected]

Door het invullen en verzenden van de digitale inschrijving verklaar jij lid te willen worden van Hockeyvereniging HIC en akkoord te gaan met de daaraan verbonden verplichtingen (waaronder betaling van contributie per incasso).

Bekijk de privacypolicy die HIC hanteert. Heb je daar een vraag over mail dan naar [email protected]

Lidmaatschap opzeggen:
Als je besluit om niet meer te willen hockeyen bij HIC, is het handig om tijdig op te zeggen. Dit voorkomt vervelende misverstanden.

Opzeggen, voor het volgende seizoen, kan kosteloos tot uiterlijk 1 mei 2023. Dit kan ALLEEN per email via de ledenadministratie: [email protected] (opzeggen via de coach of begeleider is dus niet mogelijk!). De ledenadministratie stuurt hier altijd een bevestiging van.

Bij opzeggen na 1 mei wordt het volledige contributie bedrag in rekening gebracht.

Waarom opzeggen vóór 1 mei?
HIC moet de teamsamenstellingen tijdig gereed hebben voor:
  • Trainingsplanning en het aanstellen van trainers
  • Begroting voor het komende seizoen 2023/2024
  • Inschrijving van de teams (begin juni) bij de KNHB voor de competitie 2023/2024
Opzeggen gedurende het lopende seizoen: de gehele contributie is verschuldigd.

Bij het niet voldoen van de verschuldigde contributie zullen wij het openstaande bedrag, vermeerderd met de daaraan verbonden kosten, laten vorderen door een incassobureau.

Natuurlijk hopen we dat we alle leden het volgende seizoen weer op de club zien.