header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor worden

Word sponsor van HIC en profiteer van de vele voordelen.

De steun van het bedrijfsleven is essentieel voor het succes van elke vereniging. Dat geldt ook voor de bloeiende hockeyvereniging HIC. Wij vragen u om HIC financieel te ondersteunen. Wij hebben u veel te bieden. Hieronder leest u er alles over. 

Rijke historie 
HIC is 65 jaar geleden opgericht op 8 september 1946 als Hockeyvereniging Ignatius College. Nadat de band met het Ignatius College steeds losser was geworden, werd deze in de tachtiger jaren geheel verbroken. In de beginjaren speelde HIC haar wedstrijden in Amsterdam-Buitenveldert, nabij het huidige Uilenstede. Sinds 1961 speelt HIC op het huidige terrein waar in 2006 het fraaie nieuwe HIC-huis werd geopend.

HIC in seizoen 2018-2019 
HIC is een brede vereniging, met veel aandacht voor de jeugd en studenten, waarbij het accent ligt op plezier in de sport en presteren. Prestatief en recreatief hockeyen gaat bij HIC altijd hand in hand. De vereniging telt circa 2000 leden, verdeeld over 45 senioren- en 55 junioren-teams.

 

De senioren bestaan naast een aantal veteranenteams uit een groot aantal studententeams. Het 1e herenteam en het 1e damesteam doen al jaren mee in de top van de landelijke overgangsklasse.

De jeugd speelt over het algemeen hun wedstrijden tegen teams in Noord-Holland. Daarnaast is er een aantal jeugdteams dat op hoog niveau speelt, en daarmee ook buiten de regio Noord-Holland haar wedstrijden speelt.

Maatschappelijke functie 
Een sportvereniging als HIC vervult een belangrijke maatschappelijke functie. De sociale cohesie, leefbaarheid en volksgezondheid verbeteren dankzij de sport en het verenigingsleven. HIC toont ook haar maatschappelijke betrokkenheid. Zo stelt HIC haar accommodatie beschikbaar en worden er regelmatig goede doelen acties georganiseerd. 

Sponsoring op lokaal, regionaal en landelijk niveau
Sponsoring van HIC is een uitstekende methode om op lokaal, regionaal en zelfs landelijk niveau te werken aan uw naamsbekendheid, goodwill, promotie en netwerk. 

Wedstrijden en evenementen
Wij ontvangen u graag als sponsor bij thuiswedstrijden, samen met uw relaties en klanten. Vooral de wedstrijden van het 1e heren- en damesteam zijn hiervoor een goede gelegenheid. Ook kunt u uw bedrijf presenteren tijdens deze wedstrijden. HIC organiseert bovendien enkele bijzondere evenementen, zoals het familietoernooi of het HIC C-toernooi in juni. Dergelijke evenementen krijgen altijd extra aandacht, waardoor uw sponsoring meer opvalt. 

Publiciteit
Verslagen van de wedstrijden verschijnen in de lokale media. Daarnaast verschijnen er wedstrijdverslagen inclusief fotos van het 1e heren- en damesteam in een online en papieren uitgave van Hockey.nl. Deze uitgave van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en Sanoma Media verschijnt 11 keer per jaar. Ook via de website en social media als Facebook (1.500+ likes), Instagram (1000+ volgers) en Twitter communiceert HIC met haar doelgroepen.

 

De website van HIC, www.hichockey.nl, wordt door een groot aantal mensen per maand bezocht. Op de site worden alle sponsornamen vermeld. Daarnaast biedt de website interessante mogelijkheden voor u als sponsor om u extra te profileren, met een link naar uw eigen website, of andere originele acties. 


Het sportcomplex 
HIC speelt haar wedstrijden op het Escapade-complex, aan de rand van Amstelveen, nabij Ouderkerk aan de Amstel. In 2006 is het nieuwe clubhuis geopend. Vanaf het balkon heeft u een goed overzicht over alle velden en kunt u de wedstrijden goed bekijken. 
Het complex wordt wekelijks bezocht door ruim 2.100 mensen en jaarlijks door 79.000 mensen. Tot de bezoekers behoren naast de spelers van HIC, hun tegenstanders, coaches en begeleiders, familieleden, kinderen en vrienden alsook bedrijfshockeyers. Op doordeweekse dagen bezoeken 28 bedrijven en 400 spelers per week het HIC-complex voor de bedrijvencompetitie. 

Sponsors 
Met uw sponsoring bereikt u de Amstelveense, Amsterdamse en Ouderkerkse samenleving en vergroot u uw zakelijke netwerk. HIC telt ruim 45 sponsors, waaronder: 
Rabobank Amstel Vecht
Hockey District

Simpel

Plus Supermarkt

En vele andere

Sponsormogelijkheden 
Als sponsor heeft u bij ons een verscheidenheid aan mogelijkheden. U kunt uw zichtbaarheid vergroten door een doek met uw ontwerp langs het hoofdveld of een heel veld te ‘adopteren’, maar HIC kan bijvoorbeeld ook een clinic of toernooi voor uw personeel of relaties (en kinderen) organiseren, waarbij een bekende hockeyer of hockeytrainer wordt uitgenodigd. Ook kan HIC de faciliteiten beschikbaar stellen voor een bedrijfsactiviteit of samen met u marketingactiviteiten ontwikkelen richting de leden van de hockeyclub en haar omgeving. Kortom: HIC heeft u veel te bieden! Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Veldsponsor 
HIC biedt u ook de mogelijkheid om veldsponsor te worden. Dit betekent dat uw organisatie naamgever wordt van veld 1, 2, 3, 4 of 5. Op alle uitingen die te maken hebben met uw veld, zal uw organisatienaam prijken. In het wedstrijdschema staat voortaan i.p.v. VELD 1 de naam van Sponsor PLUS. Zowel op het veld zelf, als op de website van HIC, als op het wedstrijdschema. Alle spelers en hun coaches worden zo actief op uw bedrijfsnaam geattendeerd. Een fantastische boost voor uw naamsbekendheid! Bovendien wordt de naam van uw organisatie vermeld op de website van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, www.knhb.nl. Deze telt dagelijks vele bezoekers. Belangrijker nog: hockeyers kijken regelmatig op deze site om te zien op welk veld ze hun volgende wedstrijd spelen. 

 

Tevens is er de mogelijkheid om van veld 2, 3, 4 of 5 exclusief veldsponsor te worden, waarbij de volledige omheining van het veld wordt voorzien van uw sponsordoeken. Uiteraard bent u ook direct naamgever van het betreffende veld.

Sponsor Dames 1 / Heren 1 met landelijke exposure
Als exclusief kledingsponsor van Dames 1 of Heren 1 geniet u alle exposure in de regionale media. Tevens zijn de hockeyers levende reclame voor uw bedrijf tijdens de wedstrijden!

Ook is het mogelijk broek- of roksponsor te worden van de twee topteams, waarbij u uitstekende exposure geniet.

Contact
Hebt u interesse in sponsoring van HIC, of heeft u leuke ideeën om iets voor elkaar te kunnen betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met een van de leden van de sponsorcommissie om uw wensen te bespreken: 
[email protected] Wij verheugen ons erop u als sponsor te mogen begroeten!