header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vroege Vogels Toernooi 2020

zaterdag 29 augustus 2020   |   09:30 - 12:00   |   HIC Huis & velden

Op HIC starten we het seizoen voor de E&F jeugd met het EF Vroege Vogels toernooi
Een gezellige ochtend met onderlinge wedstrijdjes en training voor de E en F. De jeugdcommissie is aanwezig voor uw vragen. Uitslagen zijn onbelangrijk, iedereen is winnaar !

Aanmelden is niet nodig, alle teams worden verwacht en zijn ingedeeld,

Aanmelden niet nodig, alle teams zijn ingedeeld,  

We rekenen op iedereen en alle teams! Team begeleiders aub ’s ochtends even melden bij de wedstrijdleiding. Dan krijgt u de consumptiebon voor het team.  De 1e jaars F verzamelen op het grasveld naast het oefenveldje. Zij gaan daarna naar veld 1.

Hockeyen, programma:

Eerst wat uitleg en warmlopen waarbij we ook de namen oefenen. Ouders kunnen zien hoe het veld uitgezet moet worden. Daarna onderlinge wedstrijden in je eigen team.

Aub licht en donker shirt mee, en bal en fluit. Ouders fluiten de wedstrijden van het eigen team Het programma en de plattegrond van de velden volgens zodra de teams bekend zijn

Enkele bijzonderheden:

  • Soms vragen we u een F team van 6 a 7 vast in 2 teampjes van 3 in te delen. Dit kan nodig zijn om de wedstrijdindeling mogelijk te maken. Let goed op het wedstrijdschema of dit voor jullie geldt
  • De E8-tallen krijgt ook een speciale cornertraining. 
  • De 1e jaars F jeugd gaat lekker oefenen onder leiding van een aantal trainers


Hockeyspullen, de kledingbeurs,

09:30-10.00:        inleveren van de te verkopen spullen. NB HIC kleding en scheenbeschermers verkopen goed, schoenen verkopen slecht.

10.30-11.30:       Verkoop. Aankopen kledingbeurs alleen CASH en GEPAST afrekenen.

11.30-12.00:      Overgebleven spullen/geld ophalen. Niet afgehaalde spullen gaan naar een goed doel. Het inleverformulier voor te verkopen spullen, staat verderop in dit document.

‘Tandarts-bitjes’ happen - bitjeshappen.nl

Het is mogelijk om een opmaat gemaakt bitje te happen. De professionals van Bitjehappen.nl zijn aanwezig op de club. Meer informatie vind je hier

Afspraken maken in het team

Ideale dag voor het maken van afspraken binnen je team over de start van de competitie verzamelen/rijden/kluiscodes etc Testen van de keepersspullen.  En het doorgeven van de naam van de teambegeleider(s)voor je team.

NB ! Kijk vooraf eens naar de prima informatie over E8, E6 en F hockey op de KNHB site: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/opleiding/spelbegeleider-jongste-jeugd

Leuk om jullie weer te zien

HIC Jeugd Events en de Categorie coördinatoren EF