header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Immink nieuwe assistent HIC Dames 1

22-5-2014
Thomas Immink wordt de nieuwe assistent van HIC Dames I, momenteel is hij o.a. trainer/ coach van HIC dames 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse.
We zien in Immink een getalenteerde, ambitieuze en enthousiaste trainer die het begeleidingsteam voor komend seizoen perfect aanvult. Het afgelopen jaar heeft hij regelmatig als assistent zowel bij de heren als de dames op het veld gestaan waardoor hij de groep goed kent.
We zijn verheugd met zijn aanstelling als assistent naast Gilles van Hesteren bij dames 1 en met zijn betrokkenheid als trainer bij de snelgroeiende jeugdopleiding van HIC.
 
HIC Dames 1 neemt hiermee afscheid van assistent Djurre Roggeveen. Roggeveen was afgelopen seizoen assistent bij de dames van HIC in de hoofdklasse en zal komend jaar als TD verbonden zijn aan hockeyclub HBS. We willen hem bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar en heel veel succes wensen bij HBS.
 
 
De komende weken heeft dames 1 nog enkele selectie trainingen en wedstrijden, ben jij een ambitieuze speelster die volgend seizoen deel wil uitmaken van HIC Dames 1 en wil gaan spelen voor de promotie/playoffs naar de Hoofdklasse? Meld je dan aan voor de selectietrainingen op: 27 mei, 1, 3 en 5 juni. Voor meer informatie en aanmelden: [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren