header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

HIC Heren wint 7-1 van HBS

19-11-2012 Een wervelende hockeyshow. Afgelopen zondag liet Heren 1 niets aan het toeval over. Na het ongelukkige verlies vorige week op PUSH was HIC zondag vanaf moment een tegen HBS de bovenliggende partij. Alles lukte bij de mannen. De passes waren keihard in elkaar sticks, de combinaties vloeiend en de 7 doelpunten van grote klasse. Goed werk.

Dames 1 verloor helaas uit op Rood-Wit. 

Kom volgende week SUPER SUNDAY beleven op HIC. Moedig Dames 1 en Heren 1 aan. Bij winst doen de teams mee om de bovenste plekken in de kampioenspoule.VERSLAG van Rob Smelt van de wedstrijd HIC-HBS

Zonovergoten draafweer!
MANNEN HIC – HBS     7 – 1

Fijn. Veel zuurstof in de lucht. Zonovergoten draafweer. Mijn optimistische voorgevoel over de eindstand: 3-0 voor MANNEN HIC 1 tegen HBS H1. Is mijn droom soms gestopt rond het rustsignaal?  In de tweede helft scoort HIC nog eens vijf keer. Waaronder eentje in eigen doel. 7-1. Rare stand, maar laten we wel zijn… het had ook 11-4 kunnen worden. Goed en wakker keeperswerk van Nadiem der Weduwen. MANNEN HIC1 speelde ook de tweede wedstrijd in de kampioenspoule vrij en blij. 

Godallejezus nog an toe, wat maakt dat toch een verschil! Geen negatieve druk meer, maar slechts vrolijk stemmende uitdagingen. Mooie tegenstanders, spelen tegen prachtclubs en ondernemende ruimte genoeg om te laten zien dat HIC verrekt goed kan hockeyen. Man van de wedstrijd wordt HIC’s Don Prins, met drie zuivere spitsengoals. F*ckin’ fijn voor je Don, je werkt er keihard genoeg voor! Maar ook de rest van de voorhoede doet van zich spreken. Erik Hoetink scoort, Steven Faaij scoort – en hoe!!! -, Joost van Eyk doelpunt, Caspar Phijffer is goed bezig en, let op m’n woorden, Cassie komt er weer helemaal aan. Mijn persoonlijke eervolle vermelding is vandaag voor Joris Eshuis die sleurt en ballen afpakt en prachtig diep doorkomt en ballen panklaar neerlegt voor bamba la bamba! Weer een doelpunt. Ook van de druk naar voren genoot ik, net als van de splijtende passes van Arnoud Weehuizen en het slimme hockeyen van Remco Bleeker en Derek Kleiman, Koen Phijffer. Het is echter de groei van het TEAM van MANNEN HIC 1 waardoor de echte sprong omhoog en vooruit gemaakt wordt. Dat geeft mij het gevoel dat we het in deze promotie-poule echt goed zullen blijven doen. Respect voor iedereen, angst voor niemand. Zo moet het en zo voelt het. GOED. 

Aanstaande zondag 25 november om 14.45 uur komt Hurley bij MANNEN HIC 1 op bezoek. Kom lekker kijken, daarna is het weer feest op het HIC Super Sunday TD.

Groet! 
Rob Smelt, www.smelten.nl 
Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren