header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Start 2de seizoenshelft

25-1-2012 Op 11 maart begint de tweede helft van de competitie. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen willen wij graag een aantal punten onder jullie aandacht brengen.

Trainen en oefenwedstrijden.
Vanaf 27 februari kan er weer getraind worden op HIC, vanaf deze datum is het clubhuis open van dinsdag t/m donderdag. Vanaf 5 maart is het clubhuis ook op de maandag weer open, Dames 27 kan dus vanaf deze datum weer trainen. De teams die training krijgen van Dames 1, Heren 1, Jill van Bennekom en Daniel starten ook in de week van 27 februari.

Mochten jullie eerder willen trainen of een oefenwedstrijd willen spelen, dan wil ik jullie verzoeken om contact op te nemen met ondergetekende. Voor de oefenwedstrijden geldt wel de regel "wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Dus graag eerst overleg, voor je met je tegenstander definitief een datum en tijd afspreekt.

Keeperstassen

Verder zijn wij weer druk bezig geweest om de keeperstassen te vervangen, bijna alle teams hebben nu een mooie HIC tas. Die teams die deze nog niet hebben, omdat de tas niet in de locker stond, zullen deze ontvangen als de competitie weer begonnen is. Verder is er een aantal teams die een eigen tas hebben, met deze teams wordt nog contact opgenomen.

Wedstrijdtafel

Verder zal er half februari een mail worden verstuurd naar de aanvoerders met de indeling voor de wedstrijdtafel voor de 2e helft van de competitie. In de 1e helft van de competitie hebben we toch nog enkele boetes ontvangen van de KNHB voor het foutief invullen van de wedstrijd formulieren.
De meeste fouten zijn:
Geen namen en/of nummer bij de scheidsrechters.
Geen juist formulier gebruikt.
Het niet invullen van de spelersnamen(tegenstander).
Geen wedstrijdnummer.

Gelukkig is het boete bedrag niet zo hoog als in de 1e helft van het vorige seizoen.
Wij als TCS zijn dus wel degelijk tevreden en zien dus wel degelijk het nut in van de wedstrijdtafel maar willen jullie wel vragen om de wedstrijdformulieren goed in te vullen.
En wij hopen in de 2e helft van het seizoen geen boetes meer te mogen ontvangen.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag van jullie. Wij kijken alweer uit naar de seizoenshervatting en hopen dat de voorspelde vorst niet teveel last zal bezorgen.

Namens de gehele TCS,

Jan Willem Vlug
Voorzitter TCS
[email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren