header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Openingstoernooi afgelast

1-9-2010 Tot onze zeer grote spijt kan het openingstoernooi GEEN doorgang vinden. Heijmans kan ons geen garantie geven dat er komende zondag 2 nieuwe velden klaar zijn. Derhalve hebben wij besloten, tot onze grote spijt, om het toernooi af te gelasten.

Wij zijn erg teleurgesteld. Zeker ook omdat de weersverwachtingen super waren. Een doekje voor het bloeden is dat het HIC complex het allermooiste hockey complex van Amstelveen wordt. Enkel vergt dit nu wel van alle betrokken partijen veel geduld.

Wij hopen dat er spoedig door alle teams weer gebruik gemaakt kan worden van het complex. Tot die tijd raden wij iedereen aan de website goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws. Wat betreft de co√∂rdinatie van de beschikbare velden ligt dit nog steeds in de capabele handen van Menno van der Veen. Graag bij hem controleren of de velden beschikbaar zijn voor trainingen. [email protected].

Keepersspullen:
De senioren teams die nog hun keepers spullen willen ophalen kunnen dit alsnog doen komende zondag. Onze HIC kanjers, Eveline van Dijk en Jan-Willem Vlug staan voor jullie klaar op HIC van 10.30hr tot 13.00hr.

Hopelijk vindt iedereen die zich had ingeschreven voor het toernooi een andere nuttige zondag besteding.

We houden jullie op de hoogte!

Groeten, HIC TCS

Gerelateerde nieuwsberichten

HIC introduceert - Studentencontributie

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren